Как Кели Озбърн отслабна с 30 килограма?

Когато става въпрос за семейството на Ози Озбърн нищо не бива да ни учудва

Най-малката дъщеря на фамилията наскоро доказа, че постави ли си някаква цел, то тя задължително ще я постигне. Кели винаги е впечатлявала с интересна визия, но заедно с това предизвикваше не малко коментари заради прекалено закръглената си визия. Днес красавицата пак е повод за приказки, но този път те са с обратен знак. Пресата в Щатите не спира да обсъжда как така пухкавата Кели се превърна в секси модел. За да се случи това, щерката на Ози освен инат инвестира и цяла една година. Известната модна дизайнерка и певица сподели пред феновете си, че трансформацията е станала възможна не чрез скъпи и неефективни операции, а с усилени едночасови тренировки всеки ден и специален хранителен режим.

Ето какво казва за начина си на хранене Кели Озбърн: „Трите неща, които всъщност промениха начина ми на хранене, са: започнах да ям на закуска, да пия вода вместо газирани напитки и винаги хапвам по нещо леко вечер. Не обичам „диетични храни“. Те те карат да се чувстваш нещастен и не те засищат. Трябваше да намеря неща, които ми е приятно да ям. В противен случай, никога нямаше да успея да се придържам към плана.“

Тези прости и лесно изпълними стъпки помогнали на Кели пак да се върне на кориците на списанията вече с един нов, по-различен и хубав имидж. Заедно с упражненията и различният хранителен режим, Кели променила и начина си на мислене. Тя започнала да се чувства щастлива много преди да се сдобие с новата си визия. От момента, в който обикнала себе си и се приела такава, каквато е, щерката на Ози започнала прогресивно да отслабва.

Освен супер тялото, Кели се е сдобила и с нов мъж до себе си. Това е веган готвачът Матю Мосхарт, с когото са заедно вече повече от година.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *