ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Джуди Денч се бори с тежко очно заболяване

Актрисата няма намерение да се отказва от киното

Джуди Денч е на 77-години. Англичанката, която направи не малко запомнящи се роли смята, че болестта не бива да е причина и повод да зареже любимото си кино. Очното заболяване, с което се бори, е доста сериозно и може да предизвика дори слепота. Джуди Денч не успява да прочете сценариите за новите роли. Близките й преразказват написаното. Носителката на „Оскар“ за поддържаща женска роля към филма „Влюбеният Шекспир“ има отслабване на очната мускулатура. Това е заболяване е често срещано сред хора на нейната възраст. В момента тя не само че не вижда добре, но и не може да фокусира онова, което е пред нея.

Денч, която взе участие в няколко от филмите за Джеймс Бонд Денч споделя, че вече все по-трудно различава лица, ако не са достатъчно близо до нея,Тя не се отказвала и смятала да работи, докато може да се справя. Интересното в случая е, че заболяването на актрисата може да се окаже наследствено. Нейната майка също е имала същия проблем с очите. И ако преди оздравяването и възвръщането на зрението е било почти невъзможно, то днес медицината е напреднала достатъчно, така че нищо чудно в най-скоро време да се открие начин за възвръщане на зрението при възрастните хора.

Самата актриса в момента съчетава лекарствената терапия с упражнения за очите, а здравословният начин на живот плюс правилното хранене са нейните допълнителни стратегии в борбата с прогресиращото ослепяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *