Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нестандартни трикове пазят лицето от бръчки

Има до болка познати правила за красива кожа, които въпреки всичко малко от нас спазват

Като това да не пушим, да спим достатъчно, да не нервничим и да не се ядосваме, да почистваме редовно грима. Отминаваме с пренебрежение и куп други навици, които вредят на красотата ни.

Дъвката според многобройните реклами възстановява киселинния баланс в устата ни след хранене и освежава дъха ни. А британски учени ни убеждават, че дъвченето й стимулира мисловния процес. Европейски пластични хирурзи и козметици обаче бият тревога и предупреждават, че дъвченето на дъвка води до преждевременни мимически бръчки около устата.

Пластичният хирург Хема Сундарам от Вашингтон обяснява, че постоянното дъвчене намалява тонуса на мускулите в долната част на лицето. В резултат на това кожата там губи своята еластичност и се появяват бръчки.

Решението

Ако се доверите на пластичните хирурзи, заменете дъвката с освежаващи дъха бонбони. Освен това, не забравяйте да масажирате лицето си, когато си слагате крем. Пет минутки са напълно достатъчни. Спете достатъчно и дори през зимата минавайте областта на брадичката и бузите, за да стегнете бързо отпускащата се кожа там.

Контрастното измиване на лицето, редуването на топла и студена вода също се препоръчва, но ако имате възможност е по-добре да миете лицето си само със студена вода, пише списание „Всичко за жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *