ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изпитани рецепти против алергична хрема

Смесват се добре равни части стъбло от лечебен камшик, хвощ, бяло подъбниче, цвят от роза и листа от живовляк. 2 с. л. от билките се заливат с 500 г вряща вода и се оставят да киснат 1 час. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно.

Смесват се 1 с. л. мед с 2,5 ч. л. сок от червено цвекло. Капват се по 5- 6 капки във всяка ноздра 4-5 пъти.

Стрийте чесън, залейте получената кашичка с топла вода и добавете равно количество мед и сок от алое. И най-силната хрема няма да устои на такава “атака”. Разтворът се капе с пипетка по 5-6 пъти дневно.

Една обелена скилитка чесън се счуква много добре. Тампонче памук се натопява в кашицата и се слага в едната ноздра, като другата се притиска с пръсти. Същото се прави и с другата ноздра. Това се повтаря 2 пъти на ден.

Смесват се 2 ч. л. от червено цвекло с 1 ч. л. течен мед. Във всяка ноздра се капва по 3-4 капки от сместа 4-5 пъти през деня. Веднага щом я усетите, изпийте чаша вода с една супена лъжица мед.

Намажете петите с йодна настройка, обуйте вълнени чорапи, посипани вътре с синап.

Сварете яйце, сложете го в вълнена торбичка и грейте с него корена на носа между очите.

Тизинът е лекарство с продължително действие: едно капване стига за осем часа спокоен живот. Помага и на онези, които страдат от алергични хреми.

Разтворете в 100 мл топла вода чаена лъжичка готварска сол, натопете в разтвора памучни тампони и внимателно ги вкарайте в ноздрите. Солта спира отичането на лигавицата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *