Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пиелонефрит лекувайте с цвят от глог и черешови дръжки

Цвят глог, черешови дръжки, плод шипки, корени пирей, царевична коса – по 100 г. Листа бреза, стръкове жълт смил. ленено семе – по 25 г. От тази смес се вземат 2 с. л. и се слагат в 500 мл вода да врят 5 мин. Пие се по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно, подсладено с мед.

Прави се конусовиден отвор в голяма колкото юмрук черна ряпа. Отворът се напълва със захар, слага се върху чаша и престоява 1 нощ. 1 с. л. от стеклия се в чашата сок се смесва с 250 г пресен сок от картофи. Изпива се сутрин 30 мин. преди ядене. Прави се всеки ден в продължение на 30 дни.

2 с. л. хвощ се залива с 400 г зряла вода. След изстиване се прецежда и се прибавя сокът от 1 лимон и 1 -2 с. л. мед. Пие се на глътки през целия ден или 3-4 пъти на ден преди храна.

500 г пресни коренища от троскот се варят в 5 л вода, докато остане наполовина. Пие се по 1 ч. ч. няколко път на ден на гладно.

Смесват се добре 250 г счукано ленено семе, 1 кг ситно нарязани с кората лимони, 50 г счукан сакъз (от аптеката)., 2 пакетчета счукан бял тамян (от църквата) и 20 ситно нарязани листа от индрише. Взема се по 1 с. л. 3 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *