Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли каква е диетата на лекарите?

Днес съществуват около пет хиляди варианта на диети, но разработените с участието на лекари или от самите лекари винаги привличат най-голямо внимание

Обикновено тези диети отчитат особеностите в работата на организма и тънкостите на метаболизма на мазнини – те са по-балансирани и по-прости за спазване. Затова отслабването с относително безопасната диета на швейцарски лекари е станала толкова популярна, особено сред младите момичета, които водят активен начин на живот и не могат да си позволят седмица отпуск и строга диета.

Много хора се отказват от диетата, защото гладуването или рязкото ограничаване на храненето се отразява негативно върху характера им, работоспособността им и може да предизвика обостряне на заболявания на храносмилателния тракт, от които страда почти една трета от населението. Отслабване с бързи темпове и без вреда за организма – това е целта на повечето жени, желаещи да се избавят от излишните килограми. Нещо подобно обещава диетата на швейцарския лекар диетолог Демол. Тя е особено актуална в периодите на смяна на сезоните и изобилие на плодове и зеленчуци.

Демол препоръчва тя да се провежда четири пъти в годината: октомври, януари, април и юни. Това е най-ефективното време за провеждането на този вид диета. Тя е разчетена за 4 дни, проста е, но при това достатъчно безопасна и ефективна. При пълното спазване на принципите й могат да се свалят 2 -3 килограма. Освен това диетата помага не само за отслабване, но и за изчистване на организма, тя играе ролята на своеобразни разтоварващи дни в междусезонието с цел освобождаване на организма от натрупаните шлаки, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *