Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как Луиза Хей излекува живота си?

Едва ли има човек, който да не е чувал за целебните практики на Луиза Хей

Противно на очакванията, тя не е стигнала до мъдрите съждения благодарение на хубавия живот, който е водила. Напротив, животът й е бил истинска драма.

При раждането на малката Луиза през 1926 година баща й изоставя семейството и майка й се омъжва за друг мъж. Пастрокът на Луиза Хей непрекъснато я бие, а когато става на 5 години я изнасилва. От там нататък Луиза има само една цел – да избяга. Когато е на 14 осъществява тази своя мечта и заминава за Лос Анджелис. Там попада в компанията на други несретници, на 16 забременява, дава детето за осиновяване и за разлика от нея то има късмет, защото попада в семейството на кротки и добри хора, които с любов се грижат за него.

През 1950 г. попада в Ню Йорк и се пробва като модел – външните й данни напълно го позволяват. Тогава съдбата за първи път й се усмихва. Тя започва да работи с известни марки: Bill Blass, Oleg Cassini и Pauline Tigere. Именно по това време попада в т. нар. Църква на науката и религията, намираща се на 48-а улица. Там се запознава с метафизичните трудове на Флорънс Шин, според когото позитивното мислене може не само да повлияе на благосъстоянието на човека, но и да излекува тялото му. И като че ли животът й започва да се подрежда – през 1954 г. Луиза се омъжва за английския бизнесмен Андрю Хей. Бракът им продължава четиринадесет години, след което Андрю я напуска заради друга жена, като й оставя само фамилията си…

Алкохол, наркотици, отчаяние – за да не попадне в нито един от тези капани за една изоставена жена, Луиза си спомня за трудовете на Шин и за пореден път се убеждава, че никой, освен самия човек, не може да изпълни собствения си живот със светлина. Мисис Хей анализира мислите си от миналото и я обхваща ужас: тя винаги се е чувствала ощетена – като човек, който не заслужава нищо хубаво, и всичко това е било последствие от страшното й детство и неустроената й младост. Тя си спомня, че дори когато й се случва дългоочакваното събитие – омъжването й за мистър Хей, което осмисля съществуването й, дълбоко в душата си тя не може да повярва, че това става именно с нея, че тя е достойна за своя съпруг. Дали пък това чувство не е причината за краха в семейния й живот?

Луиза решава да действа – и то незабавно! Постъпва в Школата за позитивно мислене. Настойчиво и упорито Хей заучава написаните от психолозите мислеформи, които трябва трайно да се запечатат в съзнанието й: тя обича себе си, хората я уважават, събитията се подреждат така, както й е нужно на нея. Луиза е толкова старателна ученичка, че след известно време й поверяват група студенти, които тя започва да учи на позитивно мислене. От несмела и комплексирана жена с пречупена съдба тя се превръща в напълно самодостатъчна личност!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *