Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здраве и лечение на простатата

Простатата, дори и да не е жизнено важен орган, без който да не може да се живее, има съществено значение за половата и отделителната система на силния пол.

Тя се намира точно пред правото черво и под пикочния мехур. Простатата произвежда лепкав, млекоподобен секрет от ензими и аминокиселини, който всъщност е течната съставка на спермата. Този секрет се смесва със сперматозоидите за да ги поддържа и да подпомага предвижването им до яйцеклетката.

В повечето случай, младите мъже нямат проблеми с простата си, но въпреки това се случват някои възпалителни заболявания, наречени простатити. Те се получават в следствие на вируси, бактерии, гъбички или хламидии. Острите форми на простатит могат да причинят болка в областта между скротума и ануса или ниско в корема, често уриниране, понякога придружено с парене и болка, болезнена еякулация. Не правилното и не навременното лечение може да доведат до хронична инфекция, която може да увреди функциите на жлезата

Във възрастта след 50 години мъжете почват да се сблъскват с по-сериозните проблеми на простатата. Това са така нареченото увеличаване на простатата и рак на простатата. Профилактичните прегледи биха помогнали много за намаляването на тези проблеми и своевременното им лечение, но тъй като самия преглед предизвиква сериозно неудобство при мъжете те го избягват. При прегледа се опипва простатата през ануса така, че да се установи дали жлезата е увеличена, има ли съмнителни уплътнения или неравности.

Ранното лечение на рака на простатата е доста успешно, а при по-възрастните хора, може да се контролира и да се доведе до хронично състояние, което да не съкрати живота.

Доброкачествената простатна хипертрофия позната като увеличение на простатата е доста често срещано състояние при по-възрастните мъже. То създава доста неприятни проблеми с уринирането тъй като простатата се увеличава в средната си част, през която минава пикочният канал (уретрата).

Първоначално лечението може да бъде с хранителни добавки и различни медикаменти.

Новия и изключително ефективен продукт Конпроста има много по-бърз и траен ефект сравнено с останалите продукти за простата. Продуктът е разработен с нова революционна съставка, а именно цветен прашец от маслодайна рапица. Той е с богато съдържание на биологично-активни компоненти: протеини, есенциални аминокисели­ни, ензими, коензими, липиди, въглехидрати, витамини, минерали и др.

Конпроста действа като:

  • облекчава симптомите при доброкачествено уголемяване на простатата;
  • премахва дискомфорта и паренето по време на уриниране;
  • увеличава количеството на отделената урина;
  • подобрява изпразването на пикочния мехур и намалява позивите за уриниране;
  • намалява обема на простатната жлеза;
  • намалява възпалението и регулира нивото на тестостерона;
  • поддържа нормална сексуална функция.

Когато обаче процеса е напреднал може да се наложи операция или процедура наречена трансуретрална резекция. При тази модерна процедура се изрязват части от жлезата през пикочния канал, без да се прави външен разрез. Нито операцията нито резекцията нарушават еректилната функция, но нарушава еякулацията.

За да запазите здравето на простатата си, уролозите препоръчват по-висока физическа активност, здравословно хранене, редовен стомах, живот без тютюнопушене, ограничена употреба на алкохол. Също така е важно за мъжете да носят свободно бельо, да се пазят от преохлаждане и да водят редовен полов живот.

 

 

 

Отговарите на твоите най-интимни въпроси!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Здраве и лечение на простатата

  1. miro-s каза:

    Баща ми беше ползвал няколко лекарства за простата, но нямаше ефект. Преди година, леля ми, която живее в Сръбия, му донесе Конпроста и той получи облекчение още след първите 2 седмици. Оттогава заръчваше на тираджиите да му го насят от европейските страни, кедето това лекарство се продава и по този начин отърва операцията. Много е добре, че вече може да се купува и от България и то на добра цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *