Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как коремът ви може да стане плосък за 40 дни

Храненето трябва да е многократно – не по-рядко от 4 – 5 пъти на ден

Тъй като калорийността на постната храна е по-ниска от животинската, за да се получи чувство на насищане, трябва да се изяде по-голямо количество – това може да доведе до неприятни усещания и явления като подуване и болка.

Най-добре е да се храните по едно и също време – така храносмилателната система по-добре ще усвоява продуктите, а внезапната промяна на менюто няма да е стрес. И не на последно място – ще отслабнете качествено и неусетно.

Когато вече е време за хранене, а не ви се яде, по-добре е да не го правите. Продуктите, които употребявате без апетит, се усвоявате зле от организма.

Не яжте храна, която не ви харесва, независимо дали е полезна. Това, което сте погълнали насила, обикновено не се обработва правилно.

Дъвчете старателно. Първо, слюнката обеззаразява храната, като унищожава част от намиращите се в нея микроорганизми, и второ – в този случай храната ще се преработи по-добре.

Следете питейния си режим. Нашето тяло реагира негативно на намаляването на количеството вода, постъпваща в него. При дефицит на вода кръвта в съдовете се сгъстява, което води до недостатъчна доставка на кислород до всички тъкани и органи на нашия организъм.

При това се намалява издръжливостта на натоварвания, възниква чувство на гадене и жажда, дишането се учестява.

Менюто ви трябва да е балансирано. Както е известно, на организма ни са необходими белтъчини, мазнини и въглехидрати, за да се осъществяват нормално процесите в него. Освен това са нужни още и микроелементи и витамини – всички тези вещества не само трябва да присъстват в храната, но и правилно да се съчетават, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *