Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Биополето е различно при различните хора

Възможно ли е всички хора да са с еднакво биополе или и то носи уникалният отпечатък на всеки човек?

Биополето при различните хора е различно, но това съвсем не означава, че е уникално. Сред най-дейните са са хората с напречно биополе. Те са напористи и обичат риска, едва ли не го предизвикват. От тях стават талантливи бизнесмени и политици. Но личният живот на такива хора е изпълнен с недоразумения и конфликти, тъй като те не правят компромиси.

Онези, чиито излъчвания на биополето са комбинирани, са хора, които се срещат изключително рядко. Те са ярки индувидиалисти и артистични натури. Житейските им позиции обаче са крайно нестабилни. Често не могат да определят какво именно искат и търсят в живота.

Хората, които имат кръгови колебания, се чувстват много комфортно в съвместната дейност и общуването.

Интересно е да отбележим, че биополетата на хората постоянно се „пресичат“.

Както казахме, биополетата са уникални, но съвсем не толкова, колкото са пръстовите отпечатъци.

Ако вашето биополе вибрира в синрон с полето на друг човек, то между вас двамата със сигурност ще има симпатия и привличане.

От вестник „Феномен“ научаваме, че учени провели изследване на обикновени синьо-зелени водорасли с цел по-ясно да определят биополето на хората. В резултат те открили, че тези водорасли се държат като нас. Когато към тях се приближи непознат човек, те не му обръщат абсолютно никакво внимание. Към басейна с водорасли се приближавали най-различни хора – деца, случайни зрители, старци, екстрасенси. Ясно се виждало, че случайният човек не влияе върху поведението на водораслите. Но човек, който има екстрасензорни способности, можел или да ги привлече, или да ги отблъсне.

В резултат учените установили, че действието на биополето, генерирано от оператори на биополе – т.е. екстрасенси, може да бъде както благоприятно за живите организми, така и пагубно за тях – зависи от силата на биополето на екстрасенса, от неговата настройка, желания и т. н.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *