ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как влияе мисълта върху тялото?

Можем ли да оздравеем само докато мислим за подобряване на нашето състояние?

Човечеството вече познава достатъчно системи, които обучават на правилно въздействие чрез мисълта върху тялото и физиологическото състояние на организма. Най-често това влияние е благотворно при травми на опорно-двигателната система.

Има теории, които обясняват този феномен на въздействие на мисълта върху процесите организма. Тук трябва да отворим една скоба и уточним, че тази практика е различна при различните хора. Сигурно защото у всеки от нас са налице индивидуалности, всяка от които сама трябва да открие своето „вълшебно ключе“, с което да отключи собствените си резерви. В основата на всяка практика обаче лежи усилието на духа и съзнанието.

Оздравяването съвсем не е толкова лесно и не се състои само в произнасянето на няколко вълшебни реплики. Трябва да имаме силна вяра и мотивация за това. Не е възможно само с няколко думи организмът ни да започне да се възстановява. Едва тогава се преодолява дори пределният праг на биологическите възможности на човека.

Да си представим, че вие познавате една изключително слаба, фина и деликатна жена, която в живота си прави път и на мравката и за нея представлява трудност да носи сама дори средно тежка пазарска чанта. Бъдете сигурни, че тази с лекота ще отмести голяма бетонна плоча, която е затиснала детето й.

Нещо подобно се наблюдава и при хора, при които е открита смъртоносна болест. Какво сработва в такива случаи? Може би става дума за чудо? Не, това е просто работещият човешки мозък, в който на подсъзнателно ниво е постъпила команда, изискваща мобилизация на всички ресурси на организма, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *