Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Парченце пчелен клей може да премахне кокошия трън

Парченце пчелен клей се залепва плътно върху кокошия трън и се завързва. Държи се така 5 дни. След като се развърже и се притисне,  ако кокошия трън излезе като бучка това е добре, в противен случай мястото на кокошия трън се слага в много топла вода и така стои половин час. А с клечка се прави опит да се извади. Ако не излезне се слага отново клей и престоява още дни и след това отново се прави опит да излезне.

За да се изкорени кокошия трън се взимат сокът на млечка и се маже 15 или 20 дни докато излезе на пълно.

Кърпа напоена със силно солена вода или силно солен оцет или от билката жълтениче се налага върху кокошия трън няколко дни под ред.

През деня се маже със машинно масло, за предпазване от цапане се слага парче найлон .

Прясна ципа от воденичката на кокошката или пиле се залепва върху кокошия трън и така се престоява 24 часа.  При отлепването на ципата излиза и кокошия трън. Преди да се сложи тя се затопля и кокошия трън също се накисва в топла вода. При разрязването на воденичката вътре се вижда една жълта ципа която се отделя и точно тя се използва за случая.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *