Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Омега 7 и нейните непознати ползи за здравето

Това е една невероятна мастна киселина, от която ние имаме нужда през целия си живот

Омега 7 е от съществено значение за правилното функциониране на тялото, както и за развитието на други органи и системи.

Омега 7 мастни киселини, могат не само да подобрят работата на сърдечно-съдовата система, но също така и работят за поддържане на необходимото ниво на холестерола.

Предотвратява често срещаните заболявания на сърцето. Сърдечният удар често се случва, когато плаката блокира артериите и така възпрепятства циркулацията на кръвта към други органи. Плаката оказва влияние върху функцията на мозъка и може да доведе до инсулт. Омега 7 предотвратява натрупването на плака в кръвта, като по този начин се предотвратява риска от инсулт и инфаркт.

Бременните жени са съветвани да увеличат консумацията на есенциални мастни киселини, за да се гарантира, здравата мозъчна функция при малките деца и бебетата. Етеричните масла стимулират паметта, способностите на разсъдък и коефициента на интелигентност.

Освен това омега 7 мастни киселини помагат при хронична болка и възпаление. Те са известни с укрепване на нервната система и ставите, и са ефективни, когато става въпрос за облекчаване на болезнени ставни възпаления, причинени, например, от артрит.

Омега 7 може да се приема за лечение на общи емоционални разстройства. Последните проучвания показват, че редовният прием на Омега 7 може успешно да облекчи състояния като тревожност, психоза и депресия.

Омега 7 мастни киселини са доказали, че могат да предотвратят развитието на ракови кисти / бучки, премахват злокачествени клетки и спомагат за здравословния клетъчен растеж. Редовната консумация на есенциални мастни киселини също така може да намали вероятността да се разболеем от рак на дебелото черво или рак на гърдата.

Няма съществени недостатъци, свързани с използването на Омега 7, ако се приема според указанията. Въпреки това, предозирането може да доведе до хеморагичен инсулт или вътрешни кръвоизливи. Поради тази причина винаги е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар или специалист по храненето преди да започнете прием на Омега 7.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *