Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мръсният въздух разболява и бъбреците

Дори и без оплаквания е разумно поне веднъж в годината да изследвате урината си

При отклонение от нормалните показатели трябва да се съветвате с нефролог и да следвате лечението, което той ще ви предпише. Имайте предвид, че бъбрекът реагира болезнено под действие на различни замърсители в околната среда. Влияние върху него оказват видът и количеството на приетите лекарства, също начинът на хранене, развитието на тумори и различни инфекции в организма.

Мръсният въздух разболява и бъбреците
Мръсният въздух разболява и бъбреците

От особено значение е недобре контролираното кръвно налягане, постоянно надвишаващо нормалните и граничните стойности (съответно 120 на 80 мм живачен стълб и 140 на 90 мм живачен стълб). В редица случаи това може да бъде единствен симптом на бъбречно заболяване. От значение е наднорменото тегло, което често се развива заедно с диабет или подагра. Опитайте се да неутрализирате действието на всички тези фактори още в зародиш. За целта прекарвайте повече време сред природата в екологично чисти места, хранете се разумно и приемайте достатъчно течности, които прочистват бъбреците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *