Графа вдигна кръвно в жегата

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Летните жеги не се отразяват никак добре на Влади Ампов – Графа

Заради високите температури изпълнителят на актуалния хит „Дим да ме няма“ вдигна кръвно и създаде истински смут в софийско заведение. Певецът привлече погледите на всички, след като заради слаби капиляри едва не плувна в локва кръв.

Графа вдигна кръвно в жегата
Графа вдигна кръвно в жегата

Инцидентът се случи в ранния следобед през седмицата. Докато музи кантът сладко сърбаше фрапе с приятел, изведнъж се почувства зле. На лицето му се изписа страдание и Графа взе да се вайка, че е вдигнал кръвно от горещината. „Вие ми се свят“, оплака се певецът на спътника си, а миг по-късно от носа му шурна кръв.

За да попие рукналата червена течност, Ампа грабна първото, което се изпречи пред очите му. След секунди, в които успя да напои обилно няколко салфетки, на помощ му се притече и сервитьорка. Тя предложи да му донесе нещо разхладително и още носни кърпи.

Притеснената служителка дори попита музиканта дали да не повика Бърза помощ, щом не се чувства добре. Влади обаче отказа линейка и отпрати кафеджийката с уверението, че вече е овладял ситуацията.

Само след няколко минути пристигна половинката на Графа Мария. Тя дойде с черно-белия си „Мини Купър“ и веднага повика мъжа си в колата. Двамата се отправиха на хладно у дома, за да може Ампов да си почине и да нормализира кръвното си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *