Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спирт и прополис при гъбички

Прави се крем от прополис като 4 грама от него се разтваря в 100 мл 70 градуса спирт. Няколко пъти дневно се маже увреденото място. Същият разтвор може да се използва при зъбобол като болният зъб може да се намаже с памуче.

100 мл екстаракт от салицилов спирт и 30 грама пчелен клей, който се натрошава на ситно се сипва в 1 стъклено шише. То се разклаща около 1 минута за 5 дни, докато клеят се разтвори в спирта. След това сместа престоява още 5 дни, без да се разклаща. На повърхността се получава жълто-кафява течност, която внимателно се прехвърля в друго шише. Този спиртен екстракт се използва за намазване на пръстите на краката. Мажат се 3-4 пъти веднъж на ден, през което време краката се мият.

Смесват се 15 грама 40 % формалин, 15 грама салицил, 1 грам резорцин, 50 грама 70 градусов чист спирт, 10 грама глицерин.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *