Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При невроза първо се губи апетитът

„Загубих апетит от десетина дни, спя лошо и ми е нервно. Какво може да е, и как да се оправям?”

Неврозата много често е съпроводена със загуба на апетита. Но има и друга възможност. Премерете си кръвното налягане. Може да сте повишили кръвното, а загубата на апетит е допълнителен признак.
Ако нямате повишено кръвно налягане, трябва да се оправяте с нервите. Сигурно не ви е за първи път. Затова можете да опитате и сами с режим и борба със стреса, и с малко успокоителни.
Ако е от хипертонията, и си я имате отдавна, трябва да спазвате режима и вземате лекарствата, които са ви придписани.
Търсете веднага лекаря си, ако заедно със загубата на апетит имате повишена температура /инфекция, простуда/, установите някъде по тялото си оток или подуване/скрит процес/, получавате отвращение само от определени храни, например – месо /чернодробен проблем/, вземате лекарства, макар да са безобидни /отравяне от лекарства/, имате болки на необичайно място /възпаление/.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *