Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за лечение на брадавици

Върху анкерпласт се слага парче домат, поръсено със салицил. Всичко това се залепва към брадавицата. Компресът се прави вечер, а сутрин се маже. Прави се една седмица, след което брадавицата изчезва.

Вземат се по 50 грама от билките заешко грозде и богородична ръка и 80 грама бяла дъвка. Смесват се и от нея се вземат 4 супени лъжици, които се изсипват в 1 литър вряла вода. Варят се докато сместа остане половин литър. От отварата се пие по 50 грама 3 пъти дневно преди ядене. Външно брадавиците се мажат 2-3 пъти дневно със сок от бяла мара.

Разрязва се 1 картоф и едната половина веднага се изхвърля. С втората половинка натривате брадавиците и я покривате в сух пясък или пръст, за да може да изсъхне. След седмица брадавиците ще паднат.

Смесват се 50 грама восък и краве масло, 5 грама тамян, настъргана кора и подкорието от дървесен бъз. Стопяват се восъкът и маслото в чист съд. Към тях се прибавя настърганата кора и се добавя тамянът. Още докато сместа е топла през нея се прекарват ленти от памучен плат с ширина 8-10 см. Брадавиците се измиват добре и се търкат с вълнен парцал. С тези ленти се обвива мястото с брадавиците и се намотава с вълнен плат, за да се затопли. Прилага се вечер и престоява цяла нощ. Това се повтаря не повече от 3 нощи, за да изчезнат брадавиците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *