Лео Бианки от „Big Brother“: Поддържам форма с разделно хранене!

Лео Бианки е роден на 9 март 1974 г. в Анкона. За първи път идва в България през 1992 г., за да празнува Коледа. Премества се да живее в България през 1994 г. като първоначално се установява в Бургас, а след това в София. Става популярен у нас с участието си е „Big Brother“ 2, където стига до финал. Освен с ресторантьорство, Лео се занимава с голямата си страст – музиката. Прави няколко успешни дуета с Део, а от скоро работи и заедно с Ивайло Иванов – Играта.

–          Имали ли сте някакви здравословни проблеми напо­следък и какви, г-н Бианки?

–          Напоследък много ме боли ръката и имам разтягане на мус­кула. Надявам се да не се налага да спирам футбола!

–          Къде се живее по-здравословно – в България или в Италия?

–          Абсурдно е, че в България „диета“ често се приема като нещо здравословно. Аз напри­мер трябва да се храня здраво­словно, защото имам високи нива на холестерола. Всички трябва да ядем по-здраво­словно! Иначе няма същест­вена разлика – може би все пак качествените продукти за здравословно хранене са повече в Италия, но и тук се намират.

–          Къде предпочитате да се лекувате – тук или в чата си?

–          Предпочитам изобщо да не се налага да се лекувам! Разбира се, ако все пак предпочитам да съм в Италия, за да разбирам по-добре от какво и как трябва да се лекувам. Не, че тук сте по-малко професио­налисти от италианците. Това е единствената причина – просто на италиански език ще ми е по-добре.

–          Какви по-сериозни травми сте имали досега?

–          Единствената по-сериозна травма беше на главата ми. На една Нова година бутилка, пълна с шампанско, ПАДНА НА ГЛАВАТА МИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ. Интересното беше, че бутил­ката се счупи, когато падна на земята, а не когато се удари в главата ми. От това понякога имам проблеми с паметта – за какво говорехме? Ходих с майка ми в болница, за да се лекува. Аз лично не съм ходил от последната катастрофа с мотор. Тогава си бях счупил един пръст на крака.

–          Как поддържате здраво­словен начин на живот?

–          Аз? Аз? Аз? Професията на готвач изобщо не ми помага да водя здравословен начин на жи­вот. По-скоро помагам на хората да се придържат към по-здраво- словното хранене. А аз не мога, въпреки че ми се налага заради проблемите с холестерола…

–          Спазвате ли някаква ди­ета или режим за хранене и какви?

–          Да, храня се разделно – мас­лини, въглехидрати, протеини. По малко от всичко и МНОГО, НАИСТИНА МНОГО ТЕЧНОСТИ

–          На първо място вода! На по­следно място захарта не трябва да ям сладки неща!

–          Как обичате да се заба­влявате?

–          С две неща – музика и фут­бол!

–          Спортувате ли нещо и какво?

–          Спортувам всичко, каквото мога. футболът по принцип е моята спортна любов, затова и често играя. Даже направих отбор за фондацията на Димитър Бербатов, в който играем само известни личности от България – артисти, певци, спортисти и т.н.

–          Традиционна или нетрадиционните и защо?

–          Тук няма да мога да комен­тирам. Лекарствата са нещо лично – аз ползвам само това, което моят лекар ми предписва да пия.

–          Сгоден сте за приятелката си Лучия от известно време. Имате ли вече планове за сватба и какви са те?

–          Имам планове, обаче не и за сватба. По-скоро за един малък Лео или за една малка Лучия. Даже вече работим по този въпрос. Така че ни оставете да работим на спокойствие. По­желавам на всички максимално щастие!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *