Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН – НАЙ-МОЩНИЯТ ОМЕГА-3 ПРИРОДЕН ПРОДУКТ, ПОВЛИЯВАЩ ПРИ ПОВЕЧЕ ОТ 300 ПРОБЛЕМА

Сложете край на алергиите и укрепете своя имунитет с маслото от черен кимион

Маслото от черен кимион, известно през хилядолетията и до днес като ЧЕРНО СЕМЕ, се използва за решаването на повече от 300 проблема. В древен Египет то се е наричало „ТЕЧНОТО ЗЛАТО НА ФАРАОНИТЕ” и  според археолозите, се е използвало дори от лекарите на Тутанкамон. В свещените книги се казва: „Маслото от черния кимион лекува всичко освен смъртта!”

Съвременната наука преоткрива качествата на черното семе и създава продукти, които значително повлияват на човешкото здраве, така както не могат да го направят дори някой лекарства.

Качествата на черния кимион бяха коментирани в няколко телевизионни предавания през последните седмици от най-известните български лекари холистици.

В състава на маслото от черния кимион има повече от сто компонента,  които се допълват взаимно, за да се създаде синергичен ефект, който се проявява дори при различни видoве алергии, астми, белодробни проблеми, хрема, синузит.

Днес, когато всеки трети човек страда от алергии, противоалергичният ефект на маслото от черния кимион е особено важен.

Проучванията показват, че употребата на черното семе в продължение на три до шест месеца може да намали алергичните прояви до 90 % и да осигури ефективна защита срещу това страдание. Такъв е ефектът и при хората с астма.  При това без проява на странични действия.

Използването на черния кимион допринася за здравето на човека,  защото:

То е най-мощният Омега-3 източник на есенциални мастни киселини – те допринасят за бързото възстановяване на рани, спомагат за изглаждане на кожата и помагат за намаляване на холестерола и мазнините в кръвта, укрепват сърдечно-съдовата и нервната системи.

Мощен имуностимулатор – заздравява и балансира имунната система при хронична податливост към инфекции и чести респираторни заболявания като бронхит, упорита и хронична суха кашлица, магарешка кашлица, ринит и др.;

Силен аналгетик – облекчава болката (главоболие, колики, менструални болки, мигрена), напълно безвредно, без странични ефекти;

Ясно изразен противовъзпалителен ефект помага срещу всякакви ставни възпаления и болки;

Доказан антиоксидант – предпазва и забавя разрушителната оксидация на клетките, неутрализира свободните радикали; стимулира активен транспорт на кислород до тъканите. Всичко това е особено важно, за да се съхрани здравето;

Повлиява кожни проблеми – успокоява упорити екземи, акне, пърхот, невродерматити;

Диуретик – стимулира уринирането и освобождаването от излишната вода, която се задържа в организма;

Антиспазматик – облекчава мускулните спазми и схващания;

Антихелминт – унищожава и изхвърля паразитите от организма;

Антипиретик – температуропонижаващо.

 

Не се колебайте – черният кимион е подходящият продукт за укрепване на Вашето здраве!

 

Търсете в аптеките без рецепта!

Биологично активни хранителни добавки от природата!

За информация: 0886 73 63 63, www.vitagold.bg

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *