Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 от болестите, най-често предавани по полов път

Ето кои са 4 от болестите, които най-често се предават чрез сексуален контакт

Кандидоза – въпреки че това не е единственият начин за заразяване, при голяма част от пациентите кандидозата се прихваща именно след сексуален контакт. Проявленията на млечницата, както болестта е позната още, са по-видими при жените. Но мъжете също се заразяват и ако не се лекуват, те отново и отново предават заразата на своята партньорка;

Генитални брадавици – гениталните брадавици се причиняват от човешкия папилома вирус. Заболяването се отличава с образуването на малки твърди образувания в областта на половите органи, като броят им непрекъснато расте;

Гонорея – заболяването гонорея, познато още като трипер, се характеризира с отделянето на гъст секрет, с парене и болка по време на уриниране. Изключително коварно е, защото може да нанесе редица поражения върху човешкото здраве. Освен че вагинален или анален секс, заболяването може да се предаде и чрез заразени пръсти, бельо.

Сифилис – сифилисът се причинява от бактерия, като инкубационният период е доста дълъг от няколко дни до няколко месеца. Ако не се лекува своевременно, заболяването може да доведе дори до смърт. Характерното за него се крие в това, че преминава през няколко стадия, като при последният засегнат може да бъде дори мозъкът, да се стигне до инфекция, лудост и дори до смърт.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *