Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

По какъв начин да се отърва от алкохолната зависимост?

Моля ви да поясните кога говорим за алкохолизъм, тъй като смятам, че границата между употребяващите алкохол и злоупотре­бяващите с алкохол е много тънка.

Невена Русева – Добрич

Задавате наистина важен въпрос. Ве­роятно много хора също често си го за­дават. Затова проблемът с алкохолната зависимост е толкова често срещан. Да, действително, границата между употре­бата на дадено вещество и злоупотреба­та с него е тънка. Алкохолът е психоактивно вещество. Вярно е, че употребата на алкохол може да доведе до приятни усещания, отпускане, хубаво прекарване на вечерта. Ако е в малки количества и се пие контролирано и рядко, вероятност­та да има негативни последствия не е голяма. Факт е обаче, че когато човек прекалява с честотата и количеството алкохол, проблемите могат да станат много и опасни.

За злоупотреба говорим тогава, ко­гато е налице дезадаптивна употреба, довела до клинично значими дисфункции, определени от наличието на един или повече от посочените проблеми по-долу през 12-месечен период:

  • Повтаряща се употреба, в резултат на която започват провали в личния жи­вот, работата и учението.
  • Повтаряща се употреба в ситуа­ции, в които това създава рискове за живота.
  • Повтарящи се проблеми със закона, свързани с употребата на алкохол.
  • Продължаване на употребата въпреки социалните, личностни и меж­дуличностни проблеми.

За зависимост от алкохол (алкохолизъм) говорим тогава, когато човек го е употребявал поне 1 година и са налице определени критерии, onисани в справочниците, и по които се прави диагноза в целия свят. Зависимостта минава през няколко етапа. Ако човек веднъж се напие до безпамет, не означава, че веднага става зависим. Повторено няколко пъти, също не го прави зависим. Необходимо е поне 3 от горепосочените критерии да ги има в продължение на 1 година, за да се определи човек като зависим. И тогава вече наистина се налага да се търси ме­дицинска помощ. Вариантите са два – или в клиника за лечение зависимостта, или при анонимните алкохолици.

Друг вари­ант няма!

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола!

 

Десет признака, че имате проблем с алкохола:

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *