ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Различни рецепти с чай

Черният чай с мляко е добро профилактично средство срещу синдрома на профилактичната умора, той е полезен при изтощение на централната нервна система. При нарушение на вестибуларния апарат както и при болестта на мениер съпроводени с виене на свят се препоръчва да се дъвчат запарени листенца от зелен чай. Това е отлично средство и при морска болест.

От подпухнали клипачи и от торбички под очите ще ви избави маска от листенцата на запарен чай и сметана. Положете сместа в марлени салфетки и ги поставете на очите да претоят 5 до 10 минути.

Силата на запарката от зелен чай разтоварва очите от различно четене или работа пред компютър. За целта намокрете два памучни тампона или парченца марля в поотлежал чай, леко ги изстискайте и ги сложете на клипачите си за 10 – 15 мин.

Най бързият начин да се излекувате от подпухване на клепачите е използването на пакетчета чай за еднократна употреба. Пригответе чай от две пакетчета, измийте се, изстискайте хубаво пакетчетата и ги поставете върху клепачите на очите си. Правете това всеки ден в продължение на 10 дни. Резултатът няма да закъснее.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *