Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още за премереното хормонално лечение на старостта

Престъпление е да се пред­писват хормони при предраз­положеност към рак, високо кръвно и диабет.

Всички знаят, че липсата на естрогени при жена, която е в период на менопауза например, може да доведе до остеопороза. Аз съм за хормоналното лече­ние. Но то не е подходящо за всички. Затова съм за премере­ния подход при назначаване на хормонозаместителна терапия. Ако човекът има предразполо­женост към рака, или кръвно налягане, или диабет – тогава бих казал, че е престъпление да се назначават хормони. От друга страна, е нужно да се помогне на жените, които се оплакват от раздразнителност, безсъние, суха кожа и остеоропоза по време на менопаузата. И още нещо: в никакъв случай не бива да се прилата хормоно­заместителна терапия повече от 10 години.

Ние даваме хормони от натурален произход. Те, ос­вен всичко друго, стимулират генерирането на хормоните от човешкия организъм. На много хора се предписват хормони във формата на специални кремове, които се нанасят по кожата. Жените, които се възползват от тези методи, не изпитват проблеми с кръвообращението. Освен това при тях по-рядко се среща рак на млечната жлеза.

Всяка година средната продължителност на живота расте с два месеца!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *