ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народна медицина при смущение в обмяната на веществата

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г цвят от лайка, корени от глухарче, стръкове от хвощ и корени от репеи. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 180 г 4 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г корени от репеи, стръкове от хвощ, цвят от лайка и корени от глухарче. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и кисне 30 минути. Отварата се прецежда и се пие 4 пъти дневно по 150 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 г плод от шипка, 60 г корени от глухарче и по 50 г корени от гръмотрън и листа от орех. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварта се прецежда. Пие се по 150 г 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от коприва, исландски лишеи, корени от репеи, сладък корен, стръкове от трицветна теменуга и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 150 г 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *