Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Честата употреба на алкохол води до мозъчни увреждания

Пиенето на алкохол е причината невротрансмитерите да предават информацията към мозъка твърде бавно и поради тази причина да се чувствате изключително сънливи. Прекъсванията на невротрансмитерния баланс може да предизвика промени в настроението и поведението, както и депресия, възбуда, загуба на паметта и дори припадъци. Пиенето в дългосрочен план пък причинява промени в невроните, като намалява размера на мозъчните клетки. Тези промени може да окажат влияние върху широк спектър от способности, като нарушаване на моторната координация, регулиране на температурата, съня, настроението, както и различни когнитивни функции, включително ученето и паметта.

Алкохолната болест на черния дроб може да увреди мозъка. Черния дроб разгражда алкохола и освобождава токсините, по време на този процес алкохола уврежда чернодробните клетки. Увредените клетки вече не функционират така добре и пречат на някои полезни за мозъка вещества да достигнат до него, а това води до мозъчно заболяване известно като чернодробна енцефалопатия. Тя води до редица проблеми, които може да включват: нарушение на съня, промени в настроението, депресия и др.

Дългосрочната употреба на алкохол отслабва сърдечния мускул, което води до състояние наречено алкохолна кардиомиопатия. При това състояние сърцето не може да изпомпва достатъчно кръв за да подхранва органите. В някои случаи този недостиг на приток на кръв може да причини сериозни щети на органите и тъканите. Симптомите на кардиомиопатия включват недостиг на въздух и други дихателни затруднения, умора, подути крака и ръце и неравномерна сърдечна дейност. Пиенето на прекалено много алкохол може да доведе до сърдечни аритмии, които може да доведат до инсулт и коронарна болест на сърцето.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

 

Как алкохола влияе на различните части на мозъка

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *