Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как приятелите ви правят по-здрави

Общувайте заради вашето здраве
Една от най-пазените тайни на доброто здраве и дългия живот? Да имате стабилно социално общуване, което включва роднини, приятели и други взаимоотношения. Това са само няколко от причините, поради които трябва да даде приоритет на вашето семейство и приятели.

По-малко вероятно е да се разболеете.
В едно добре известно изследване се доказва, че хора с по-разнообразни социални връзки са по-малко податливи на настинки от тези, които са социално изолирани.

Можете да спите по-добре.
Да бъдете самотни може да доведе до неспокоен сън. Проучване на университета в Чикаго показва: Колкото по-самотни сте, толкова повече се въртите и се мятате в  леглото.

Ще остана по-умни.
Наличието на силна социална подкрепа може да намали риска от когнитивен упадък, според няколко проучвания.

Можете да живеете по-дълго.
Хората с по-силни социални връзки, са с 50% по-вероятно да живеят по-дълго, отколкото тези с по-слаби връзки. Това прави въздействието на липсата на приятели сравнимо с тази на тютюнопушенето.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *