Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проблеми с дишането може да са предизвикани от белодробно заболяване

Белодробната болест също така е известна като хронична обструктивна белодробна болест, като емфизем или хроничен бронхит. Това са прогресивни и необратими заболявания, които влияят на способността да се диша кислород. Честите симптоми на белодробната болест са: кашлица с храчки, недостиг на въздух и хрипове.

Човек с белодробна болест ще има тези симптоми много години преди здравословното му състояние да стане толкова зле, че да затруднява ежедневните му дейности. Повечето хора с тези симптоми няма да ги свържат с неприятното заболяване. Заболяването се влошава с течение на годините и дори лежането и ходенето на къси растояния може да бъде проблем. Има много методи за лечение на задуха. Може да имате кислород у дома, който ще ви помогне да дишате по-добре или да използвате различни лекарства, които ще ви помогнат да се отворят дихателните ви пътища и да дишате по-лесно. Трябва много да се внимава с приема на лекарства, защото те имат странични ефекти и може да не са подходящи за всички хора с такова заболяване. Може да се прави при такова заболяване и физиотерапия на гръдния кош, с която ще се помогне за отхрачването и ще предотврати заболявания като бронхит и певмония.

Проблемите с дишането, което се предизвиква от белодробното заболяване може да доведе до объркване, странно поведение, тремор на ръцете и гърчове. Лекарите може да ви осигурят нужните лекарства за да се справите с тези състояния предизвикани от болестта. Хората с белодробни заболявания също така може да изпитат болка в гърдите, която е в резултат на кашлицата и прекомерното използване на гръдните мускули за дишане. Има обаче лекарства и инжекции с които ще спрете болките. Тази болест не е лечима , но има много методи с които да облекчите заболяването и да сведете симптомите до минимум.

Ето какво трябва да знаете за белодробните заболявания

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *