Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Помощ от природата за повишаване на имунитета

Прясно изцеденият сок от глухарче е едно от най-ценните тонизиращи и общо укрепващи средства, използва се и отвара от корените и надземните части на растението, за целта две супени лъжици от билката врат в продължение на 5 минути в 500 мл вода. След прецеждане отварата се разделя на 4 равни дози които се изпиват преди закуска обяд или вечеря и преди лягане за нощен сън.

Приготвя се шипково вино, като половин килограм шипки се смесват с половин килограм захар и се смесват с 5 литра вода, сместа се държи на топло и често се разклаща. След една седмица се прецежда и течността се пие вместо вода. Вземат се 60 г стръкове от червен кантарион и се накисват в 60 литра червено вино за 8 дни, след това виното се прецежда, налива се в бутилки и се държи на хладно. Пие се по една винена чаша преди ядене.

Взимат се 30 г листа от коприва и 70 г плодове от офика, една супена лъжица от смета се залива с четвърт литър вряща вода и се вари 10 минути. Оставя се да престои 4 часа, прецежда се и се пие по половин чаена чаша 4 пъти на ден. Отварата се прилага при недостиг на витамин С и желязо в организма.

Вземат се равни количества прясно изцеден сок от червено цвекло, моркови и ряпа, всеки ден от сместа е пият по една или две супени лъжици преди ядене. Лечението продължава няколко месеца.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *