ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Колитът вече няма да е проблем може да го излекувате с помоща на природата

При остри хронични заболявания на тънките или дебелите черва е полезно да се употребява запарка екстракт или сироп от плодовете на черната боровинка, може да се използва следната рецепта: 2 чаени лъжички сушени червени боровинки се запарват с половин литър вряща вода, прецедената запарка се изпива на части за един ден. Прилага се при колити съпроводени с диария.

В народната медицина колит се лекува с подбел: една трета чаени лъжички стрити на прах сушени листа се разбъркват в топло прясно мляко или медена вода. Такава смес се пие два или три пъти на ден преди ядене.

Една супена лъжица надробени корени или стръкове от глухарче се слагат половин литров термос и се заливат с вряла вода. Оставят се да киснат 8 или 10 часа. Запарката се разделя на три части и се пие 30 минути преди ядене.

Изпитано народно средство за лечение на колит: вземат се по една чаена лъжичка сушени стръкове от червен кантарион, градински чай и лайка и се запарват с една чаена чаша кипяща вода. От запарката се приемат по една супена лъжица два часа (седем или осем пъти на ден). След едни три месеца дозата се намалява и се приема през по дълги промеждутаци от време.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *