Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гел спира вируса ХИВ!

Магически гел спира предаването на вируса ХИВ по време на анален секс.

Чудодейното лекарство е разработка на медици от престижния университет в Лос Анджелис UCLA. Проектът около революционното откритие е в толкова напреднала фаза, че може в момента да се изпитват неговата клинична безопасност и ефективност, съобщава Ройтерс. Ефективността на гела била доказана след направена биопсия на мъжете и жените, участващи в експеримента.

Доказано било, че доброволците, използвали новото мазило върху ануса, имат понижен риск от инфектиране с вируса на СПИН. Използването на аналния гел е напълно безопасно, твърдят създателите му.

Статистиката показва, че рискът от заразяване с вируса на СПИН по време на анален секс е 20 пъти по-висок, отколкото при вагинален полов акт, съобщавават от „България Днес“.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *