Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лек при болезнени и кървящи хемороиди

Изсушават се люспите от плодовете на дивия кестен и се счукват на ситно. 5 супени лъжици дрога се заливат в шише с 500 грама 40 % спирт. Затваря се плътно и се оставя да кисне като се разтърсва многократно всеки ден. Вземат се по 10 капки с малко вода в продължение на 20 дни от месеца.

Вземат се 2-3 корена от див лапад. Измиват се , нарязват се на парченца по 1 см и започва да се взима всяка сутрин по 1 парченце с малко вода. Това се прави в продължение на 40 дни. Процедурата може да се повтори пак след 6 месеца, но не повече.

Взема се растението бял имел, което расте само на бор и да се начупят заедно с листата клечки около 1 супена лъжица. Да се залеят с 1 чаша студена вода и да се оставят да престоят във водата 1 нощ. На сутринта водата се изпива. На другата сутрин процедурата се повтаря до излекуване. Натрошеното стъбло може да се използва 2-3 пъти. Тази рецепта е неприложима при хора с ниско кръвно налягане, защото белият имел го сваля още повече.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *