ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как са се справим със сутрешния махмурлук?

Всички обичаме празниците, но много често на сутринта след добре прекараната вечер главите ни са натежали и размътени. И това състояние ни прави неспособни да се заемем със задачите, които сме запланували да свършим през деня. По-долу ви предлагаме няколко метода за да излезете от кризата.

При махмурлук може да вземете аспирин. Важна функция на този препарат е неговото съдоразширяващо действие, което позволява „позадрямалата” кръв във тялото ви да се раздвижи и така да се отърсите от притисналата ви умора. Разбира се само една таблетка в никакъв случай няма да оправи нещата. След махмурлук най-добре е да вземете две таблетки аспирин, точно както правят спортистите след пренатоварване. Добре е да приемете аспиринът с колкото се може повече вода.

След аспирина ще е добре си сварите едно ободряващо кафе. Съдържащият се в него кофеин ще поизбистри мисълта ви.В никакъв случай не оставяйте стомаха си празен. Две препечени филийки ще ви накарат да се почувствате много добре. Знайте, че при стомашно чревни разстройства винаги се препоръчват сухари от препечен хляб, а прекаляването с алкохола води точно до такова неразположение.

Добре ще е и, ако хапнете една гореща супа, след което да вземете и една гореща вана. Известно е, че прясното мляко играе ролята на противоотрова, а прекаляването с алкохол всъщност води до отравяне на организма. Затова е добре, ако имате махмурлук да изпиете една чаша студено прясно мляко. Киселото мляко също може да ви свърши работа. Ако ситуацията е повече от критична, тогава направете усилия да се освободите от съдържанието на стомаха си, а след това приемете 8-10 таблетки активен въглен.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

 

На българския пазар вече се предлага и по-здравословен начин да се откажете от алкохола и да се справите с махмурлука:

 

Все още ли искате да пиете и да ви боли глава? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *