ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При епидемия от „простуди“ промивайте носа!

През май т.г. в Мелбърн се състоя международна конференция, посветена на простудните заболявания. Бяха анализирани вълните от епидемии с вируси на „простудите“, които заливаха различни райони на света през зимата и пролетта. Учените честно признаха, че сега за „простудите“ науката знае по- малко, отколкото например за Луната. На конференцията лекари от Института „Джон Хопкинс“ в Балтимор съобщиха, че „вирусите на простудите“ издържат в околната среда много по-дълго, отколкото досега се предполагаше. И е много по-лесно човек да се зарази от дръжката на вратата, до която някой болен е кашлял преди 2 – 3 часа, отколкото от въздуха.
Учените съветват по време на епидемия от „простуди“ ръцете да се мият колкото е възможно по- често. А веднага щом-човек се върне вкъщи, да си промие носа с леко солена вода. Така вирусите донесени отвън ще бъдат отмити, защото на тях им е нужно поне едно денонощие, за да се загнездят в клетките на носа.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *