Бързото оздравяване – мит ли е, реалност ли е? Как да откриете причините за болестта си и да ги отстраните?

Болестите нападат човека заради на нарушения на природните закони. Обикновено всички болки в гърлото, бронхити, пневмонии, както и настинките и хремата, са свързани с критика. А често и с критика от страна на близките на най-близките.

Отдавна е известно, че човешкото поведение е в основата на болестите. Но хората НЕ бързат да проверят това знание, като го направят открито и разбираемо. Когато информация като представената по-долу попадне на вниманието ни, ние най-често се затваряме за нея и я потискаме. Защо? Ако това е вярно, тогава твърде много неща ще трябва да бъдат преразгледани и променени, а това е много работа. По-лесно е да сметнете това за невярно, за нечии приказки или хипотези. Докато четете по-нататък, наблюдавайте как реагира вашето подсъзнание.

Бързото възстановяване – мит или реалност?

Възникването на болестите се основава на нарушения на природните закони. Когато хората се окажат тясно обвързани чрез семейни връзки, условия на живот в един апартамент и общи пари, за тях става по-трудно да сдържат негативните си емоции. Те се натрупват поради различия в принципите, егоизъм, различия във възпитанието и просто – заради желания.

Натрупването на заряди от негативни емоции води до засилени прояви на критика, раздразнение, презрение, гняв, злоба, гордост. А това почти веднага се превръща в нарушение на природните закони. Когато можете да избягвате комуникацията и да не пресичате пътеките си с някого, имате време да контролирате напрежението и да не нарушавате законите. Но ако сме обвързани в ситуация за дълго време, тогава негативността се проявява през цялото време.

Критиката и болестите

Обикновено всички болки в гърлото, бронхити, пневмонии, както и настинки и хрема са свързани с критика. А често – с критика от страна на близките. Случва се следното: съпругата моли съпруга си да затвори вратата, за да не избяга котката. Той я затваря, но забравя за това следващия път. Котката бяга. Но въпреки че се връща, съпругата започва да осъжда мъжа си. Сега тя има буца, която се натрупва: вчера той не изхвърли боклука. Днес – по килима с ботушите, утре … нещо друго.

Когато той отново направи нещо, което ѝ се струва нередно, тя започва да го осъжда, да го критикува. Тоест енергията с определен заряд, натрупана в полето на съпругата, се активира и се излива върху съпруга ѝ.

С това сме израснали, свикнали сме, няма нищо учудващо за нас. Но сме израснали и с нашите болести… Съпругът може да не е обиден вътрешно от нейното поведение и прощава от любов или като цяло смята подобно поведение за нормално. Тогава съпругата няма да се разболее. Но ако той се забие в това, възмути се, обиди се, поддаде се на оплакване, тогава тя ще развие възпалено гърло, бронхит или нещо подобно. Но тя няма да подозира за съществуването на такива връзки. Тя дори няма концепция за такова нещо тъй като това знание е било скрито от хората през последните няколко хилядолетия.

Ще тича за хапчета или ще се разболее до треска. Тогава съпругът ѝ ще се смили над нея, извличайки частично енергията си на възмущение от чакрата на гърлото ѝ. Децата ѝ ще се смилят, хапчетата ще помогнат. Тя ще се подобри и животът ще продължи както обикновено, нашият съвременен живот.

Така ще боледува и той. Ще му стане лошо, когато започне да критикува нея, или децата си, или родителите си. Децата също ще живеят в това неведение. Ще съдят някого, ще се разболяват и ще си мислят, че просто са настинали.

Обърнатото недоволство

Мама има аритмия, а как да няма? Когато една жена се прибира от работа в добро настроение, тя е нежна с децата и съпруга си. Но когато е в лошо настроение, тя мърмори и се разпада. Семейството не прави нищо различно, но тя раздърпва чувствата им напред-назад. Естествено съпругът и децата ѝ са напрегнати заради некоректното ѝ поведение. Тяхната енергия на недоволство навлиза в сърдечната ѝ чакра и нарушава сърдечния ѝ ритъм. Така човек си връща на физическо ниво това, което причинява на другите на психологическо ниво.

Обидата

Но се случва и така: съпругата и съпругът често се карат, крещят си, хвърлят чинии (италианска версия). Но никой не се разболява. Защото в края на краищата никой не се обижда от това. Но изведнъж, сред обичайните псувни, сърцето на съпруга започна силно да боли. Как може да се открие причината?

Този път не кавгите не бяха както обикновено. Някъде той вмъкна хаплива ирония, която не беше използвал преди. Тя нарани сърцето на жена му. Това, че той два часа крещеше, че е „пълна глупачка“, не я нарани, тя самата му отговаряше по същия начин. Но когато той саркастично заяви, че краката ѝ са само малко по-гладки от извивките в мозъка ѝ, той изпаднал в прединфарктно състояние.

Един ден кожата на момичето в долната част на корема внезапно се зачерви и се възпали. Приятелят ѝ някак се държеше, направи нещо правилно по свой начин. Но момичето си помисли: „Това не е мъж!“. Той забеляза изражението ѝ и се напрегна, не му хареса това отношение. След това заедно оправиха ситуацията, тъй като и двамата познаваха природните закони. Тя се извини, кожата веднага престана да я сърби и на следващия ден всичко изчезна.

Неволна измама

Всяко туморно заболяване е свързано с неволна измама. Всички често срещани женски болести „там долу“ възникват по една обща причина. Жената внася сексуалната си енергия в полето на мъжа. Той започва да се „доближава“ до нея и ако тя се съгласи, тогава всичко е наред. Но ако не, тогава това ще бъде измама от нейна страна. Според природните закони сексуалната енергия се освобождава само като предложение за секс. Но при хората напоследък тя се превърна в инструмент за кокетство, получаване на различни признаци на внимание. Стана средство за събиране на енергия от мъжете, начин за подписване на документи от длъжностно лице и т.н.

Ако мъжете са обидени на една жена, защото ги е измамила, тогава растежът на тумор за нея е гарантиран. Може и малък да е, доброкачествен да е, но колко мъже ще дразни така тази жена? Такива заболявания са често срещано явление.

Ако се държите по същия начин с мъжа си, тогава туморът отново ви е гарантиран. Жените понякога не искат съпруга си по съвсем различни причини, но имитират и желание, и оргазъм. Ако съпругът почувства това и се обиди, че е измамен, тогава тя отново е хваната да нарушава естествения закон.

Ето още един пример за същите измами, но от страна на мъжете. Резултатът е тумор на простатата. Мъжът се държи галантно в обществото, целува ръцете на дамите, прави комплименти и изтегля сексуалната си енергия от чакрата и я въвежда в полето на жената. А до него е съпругата му и дамите не могат да стигнат до него. От страна на мъжа това се оказва провокация и измама на техните надежди. Защо се държи по този начин? Междувременно  жените му дават енергията си, а той се храни с нея. Ако не се влюбват, задоволяват се само с комплиментите и не искат нищо друго, тогава той няма да ги нарани. Но ако се обидят, че ги дразни, тогава той е „хванат“.

Как да премахнете причините?

Преди за това не се пишеше в тайни книги, а се предаваше само от уста на уста и само сред посветените. Дойде време да научим хората на всички тези природни закони. И сега това, което е било скрито в продължение на много хилядолетия, ще бъде разкрито.

Всичко ще трябва да се преработи: етикет, норми на общуване в семейството, на работата, навсякъде. Лесно е да не нарушиш нищо в пещерата, в гората. Но в близките отношения това е невъзможно дори за много напреднали духовно хора. Тепърва трябва да търсят къде са нарушили нещо и да отстраняват последствията.

Имайте предвид, че не говорим за нарушения на общоприетата етика, моралните стандарти или законите на местното общество. Говорим за природни закони, а съвременните хора дори не знаят какви са те. И така, как да премахнете причината за заболяването?

Например, ако премахнете същата тази критика болката в гърлото ви ще изчезне до сутринта.

1.Осъзнайте, тоест почувствайте в себе си появата на емоционалната реакция, която поражда критика.

  1. Представете си себе си и съпруга си в същите ситуации с котката, боклука и т.н. Сега реакцията ви трябва да е съвсем различна. Реакцията на съпругата произтича от нейното възприятие за света, което означава, че трябва да се промени в този момент. Тези нови възприятия и поведения се вграждат в подсъзнанието чрез възпроизвеждане на ситуацията в ума отново и отново. Сега съпругата или мълчи, или сама следи всичко. Или учтиво казва, че любимият трябва да се промени. В противен случай ще подаде молба за развод. Как ще постъпи си е нейна работа, но тя напълно се отказва от критиката. А вместо това въвежда различно възприятие и други форми на поведение.
  2. Мислено си представете лицето на съпруга си, искрено му благодарете. За това, че го научихте да не критикува. Покажете му, че сте отработили този закон, че сте заложили нови програми в подсъзнанието си вместо старите.
  3. Извинете се за нарушенията си към него и след това кажете (всичко мислено и искрено): „Взимам цялата си енергия и връщам твоята на теб.“ Това ускорява възстановяването, тъй като енергията на недоволството на съпруга от нейната критика незабавно се отстранява от гърлената чакра на жената.

Всички други причини за заболяването се елиминират по същата схема. Основното е човек да помисли добре и да разбере какво е нарушил и спрямо кого. Тази информация вече е достъпна, но ето какво е интересно: След като я прочетат, повечето хора се замислят за кратко и след седмица забравят за прочетеното.

А когато се разболеят, се връщат към хапчетата…

Източник: kolesogizni.com

 

При какви състояния помага В17 Комплекс Форте?

  • При отслабен имунитет
  • За възстановяване на имунитета след прекарана химио или лечетерапия
  • При онкологични проблеми
  • За повишаване на жизнения тонус
  • Предпазва от свободните радикали и оксидативния стрес
  • За намаляване на възпалителни процеси в тялото
  • За регулиране на кръвната захар, кръвното налягане и мазнините
  • За подобряване на гъвкавостта и проточността на кръвоносните съдове
  • Забавя процеса на стареене
B17 Комплекс Форте: витамин Б17 (B17 100 мг.) + рейши, чага, облепиха, корен от глухарче и джинджифил
B17 Комплекс Форте: витамин Б17 (B17 100 мг.) + рейши, чага, облепиха, корен от глухарче и джинджифил

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *