Никога не пийте вода по време на хранене! Закон №1 за добро здраве на д-р Неумивакин

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вода по време на хранене? По-добре недейте! Причината за много здравословни проблеми може да се търси в червата. Но при лечение на различните болести лекарите не обръщат внимание на очистването на тялото.

Защо не трябва да пиете вода по време на хранене?

Течността намалява концентрацията на стомашния сок, в резултат на което времето за смилане на храната се увеличава.

А месото, постъпило в стомаха, просто започва да гние. Лекарят вярва, че повечето здравословни проблеми възникват поради чревно замърсяване и неправилна консумация на храна.

Любимият „народен лекар“, докторът на медицинските науки – Иван Павлович Неумивакин твърди, че повечето здравословни проблеми на човека възникват поради чревно замърсяване и заради неправилната консумация на храната.

Според лекаря храната и водата трябва да се разделят, без да се консумират едновременно. „Ако отпиете дори една глътка по време на хранене или веднага след хранене, никога няма да сте здрави!, категоричен е лекарят.

 „Рано или късно тялото се задръства. И тогава никой не може да ви помогне.“

„Когато бях на 52 години, официалната медицина практически ме осъди на смърт“, споделя Неумивакин приживе. „И срещу подпис ме изписаха –  да си умра… Вече почти не можех да ходя. Кръвното ми налягане  удари тавана. Тромбофлебит, гангрена тръгна на крака ми… Аз съм военен и като такъв получих билет за санаториума Адлер. Там месец и половина се борих за живот. Започнах да търся откъде идват болестите… И разбрах, че трябва да прочистя организма си.”

Според Неумивакин целият му дългогодишен медицински опит е довел до създаването на здравна система за астронавтите. Ръководителят на съветската космическа програма Корольов  възлага на Неумивакин да разработи проста и ефективна методика. Тя трябва да позволи на пилотите да поддържат своята производителност в продължение на много години без хапчета и операции. И д-р Неумивакин я създава! Лекарят разбира, че повечето от нашите болести се дължат на факта, че

храната буквално гние в червата ни.

Въпреки това, когато се лекуват различни заболявания, нито един лекар не обръща необходимото внимание на пречистването на тялото. „Трябва да дъвчете всяко парче храна докато стане каша.  Не я поглъщайте на парчета“, съветва Неумивакин.

– И в никакъв случай не трябва да пиете докато се храните! Тъй като течността намалява концентрацията на стомашен сок и увеличава времето, необходимо за смилане на храната. Месото в стомаха започва да гние, можете да ми повярвате. Аз съм хирург, като отвориш някого за операция – такава смрад… Заради това и черният ни дроб се „издухва“.  Филтърът ни се запушва. И в тази кал се размножава цялата патогенна флора.”

Лекарят на народа д-р Неумивакин

Според лекаря трябва да се пие не по-рано от 2 часа след или 15 минути преди хранене

И като цяло – отнасяйте се към водата не като към спомагателна напитка, а като към пълноценна храна.

„Сега всички съветват: „пийте вода“! Но никой не казва каква“, продължава Неумивакин. – Без да броите кафето и соковете –  само чиста вода! Трябва да пиете литър и половина вода на ден. Защото водата, според Неумивакин, е храна номер едно.

Веднага щом почувствате глад, изпийте чаша вода. Водата не само насища клетките с течност, но и премахва токсините от тях, което има благоприятен ефект върху здравето.

Източник: cluber.com.ua

Генераторът за сребърна вода д-р Силвър рязко повишава имунитета и кондицията, премахва проблемите в стомашно-чревния тракт. Сребърната вода е мощно средство против простуди, грип, ангини и всякакви други възпалителни заболяванияГенератор за сребърна вода на д-р Силвър

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *