Защо внезапно ви се приисква да си измиете ръцете след общуване с някои хора?

Ползите за хората от комуникацията като такава са очевидни и не подлежат на съмнение. Освен това да бъдеш общителен човек е важно за успешната ти адаптация в обществото, в живота въобще. И в допълнение – към интелектуалното развитие на човека като цяло.

Помните ли Закона за скачените съдове от учебниците по физиката? Това е моментът, когато нивото на течността в два свързани съда, различни по форма и обем, става еднакво. Ние взаимодействаме с други хора и влизаме в отношения с тях заради бизнес, приятелство, любов. Това означава, че ние се превръщаме в такива силно свързани скачени съдове с тях.

Принципът на скачените съдове

Ако сте изпълнени с мир и радост вътре в себе си, но друг човек в същото време е изпълнен със страх и тревоги, тогава по силата на този този закон вие разменяте вашите състояния с него. Ако смятате, че този закон важи само за съдове с течности и няма нищо общо с общуването между хората, то това е много погрешно схващане.

Квантовата физика е доказала, че всеки обект, било то камък или човек, има квантово поле. Това са полетата, които обменяме, когато общуваме. Да, вие сами забелязвате, че след общуването с някои хора се чувствате спокойни и одухотворени в душата си. А след срещата си с други искате да си измиете ръцете…

Тази комуникацията може да бъде любовна връзка, може да е просто поглед, хвърлен към човек, към телевизионна програма или портрет, който гледате. Ако във вашия „съд“ има малко енергия, тогава хората, с които влизате в контакт, ще ви я „прехвърлят“. Съгласно същия този закон.

Какво споделят с вас зависи от начина, по който живеят тези хора

Ако живеят в добро – те ще споделят невидимо това и с вас. Но ако имат страх и безпокойство в себе си? Бъдете сигурни, точно това ще „научите“ от тях. Искате или не искате. Така наречените панически атаки и нежеланието за контакт с някои хора са признак за ниски нива на енергия. Човек интуитивно избягва да общува с голям брой хора (така действа законът за самосъхранение).

Какво трябва да направите, ако забележите, че сте силно повлияни от вашите взаимодействия с други хора? Първото нещо, което трябва да разберете е, че вашият „съд“ е с ниско ниво, че не е запълнен. Според Закона за скачените съдове енергия с определено качество „тече“ към вас от другите хора. Добре е, ако е с полезно качество, ако човекът, с когото общувате, е чист, почтен, мил и светъл. Но такива хора са малко. Общуването с тях обикновено е рядко явление.

Ето защо е толкова важно да се напълните вие с висококачествена енергия, да запълнете вътрешната си празнота. И тогава ще забравите за раздразнението, за лошото настроение и безпокойството. Общуването с други хора вече няма да има негативен ефект върху вас.

Как да се напълним до горе с чиста енергия?

Първото нещо, което трябва да направите, е да затворите крановете, които изпиват енергията ви: алкохол, секс с различни партньори, секс без любов, осъждане на другите, критикуване, завист, да гледате мрачни телевизионни програми и филми и т.н. Второ, да започнете да се зареждате.

Как?

Посещението на храмове, манастири, свети места, молитвите, четенето на духовна литература, контактът с природата, правенето на това, което обичате, помагането на другите според силите си. Всичко това изпълва човека, дава му мир и увереност и спокойствие.

И една малка гатанка за вас. Каква е честотата на електромагнитното поле у светъл и чист човек: висока, средна или ниска?

Източник: olga-fedoseeva.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *