Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Никорет Клиър трансдермален пластир – помага за отказване от цигарите, предпазва от нервност и напълняване

Муедикаментът Никорет Клиър трансдермален пластир помага на пушачите по-лесно да спрат цигарите. Чрез него се лекува зависимостта към тютюна. Медикаментът намалява желанието за пушене, облекчава никотинова абстиненция.

Трансдермалният пластир доставя на организма малко количество никотин в чиста форма. Благодарение на това намаляват неприятните усещания, често придружаващи спирането на пушенето. Този никотин не причинява вреди на организма. При правилно приложение на Никорет Клиър трансдермален пластир се избягва и евентуалното напълняване след спирането на цигарите.

Кога НЕ трябва да отказвате цигарите с помощта на медикамента Никорет Клиър трансдермален пластир?

  • Ако имате алергия към никотина или към някоя от помощните съставки в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако не сте пушач.
  • Ако сте под 18 години.
  • Ако сте имали сериозни проблеми със сърдечно-съдовата система.
  • Ако през последния месец сте страдали от инфаркт, инсулт, аритмия, ангина пекторис.
  • Ако сте с байпас или ангиопластика – операция на артериите.
  • Ако страдате от хипертония, която не може да се контролира с медикаменти.
  • Ако страдате от тежко заболяване на бъбреците.
  • Ако страдате от заболяване на черния дроб.
  • Ако страдате от диабет.
  • Ако имате тумор на надбъбречната жлеза.
  • Ако функцята на щитовидната ви жлеза е повишена.
  • Ако страдате от язви на дванадесетопръстника или стомаха.

Внимание! Използването на пластирите при деца под 18 години може да доведе дори до смърт. Имайте пред вид, че дори в използваните пластири има остатъчен никотин, който може да увреди здравето на децата.

НЕ забравяйте да споделите с наблюдаващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и за такива, които се продават свободно в аптеките без рецепта. Бременните и кърмещите жени по принцип НЕ трябва да пушат. Но ако пушачките не могат да се откажат сами от цигарите трябва да се консултират с лекар преди използването на медикамента Никорет Клиър трансдермален пластир. Това лекарство не влияе отрицателно върху способността за работа с машини и шофиране.

Внимание! Медикаментът Никорет Клиър трансдермален пластир може да причини и нежелани странични реакции, някои от които са опасни за здравето ви. Запознайте се внимателно с тях. Описани са подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на това лекарство.

Какви вещества съдържа медикаментът Никорет Клиър трансдермален пластир?

Никотинът е активното вещество в пластирите – по 15 мг при размери 13,5 на2 сантиметра. В различните разфасовки количеството на никотина също е различно.  Освен това продуктът съдържа още средноверижни триглицериди, полиетилентерефталатен филм – PET,  акрилен адхезивен разтвор, кроскармелоза натрийа, алуминиев ацетилацетонат, калиев хидроксид. Освобождаващият слой съдържа още полиетилентерефталатен филм – PET, като е силиконизиран от двете страни и алуминизиран от едната страна.

Начин за приложение на Никорет Клиър трансдермален пластир за лица над 18 години: Спазвайте точно указанията на наблюдаващия ви лекар или на указанията в листовката. В нея подробно са описани стъпките, които трябва ТОЧНО да спазвате като дозировка по седмици. НЕ се препоръчва използването на пластирите повече от 6 месеца.  Медикаментът може да се използва в комбинация със спрея за уста Никорет Фрешминт или с лечебната дъвка Никорет Асминт – прочете внимателно как е правилно да се комбинират с Никорет Клиър трансдермален пластир. А също и кога и как постепенно се намалява дозировката.

Максималната доза е 32 впръсквания в рамките на 16 часа от едно денонощие. НЕ правете повече от 2 впръсквания едновременно или по две впръсвания на час. НЕ използвайте повече от 16 дъвки на ден, когато ги комбинирате с Никорет Клиър трансдермален пластир.

Спазвайте точно указанията за начина и мястото на поставяне на пластира.

Съхранение: Далече от достъпа на деца в плътно затворена фабрична опаковка при температура под 25 градуса. Следете кога изтича срокът на годност на пластирите!

Носител на разрешението за употреба: McNeil AB – Швеция.

Производител: LTS LOHMANN – Германия.

Средна цена в аптеките 38-39 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *