Александра: Сънотоп ми помогна при чести събуждания

Александра разказва как Сънотоп й е помогнал да пребори проблемите със съня

Сънотоп помага при чести събуждания
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте. Казвам се Александра, на 35 години съм и живея в София. Искам да споделя с читателите на lekuva.net как този продукт ми помогна да преборя проблемите със съня, които наистина бяха започнали да влошават качеството ми на живот.

Преди година и половина започнах нова работа, която е доста добре заплатена, но също така и много изискваща и стресираща. Изглежда че последните 3-4 месеца стресът е започнал да ми идва в повече.

Забелязах, че започвам да заспивам трудно и да се будя през нощта. Заспиването успях да го регулирам, като гледах да не ям прекалено късно и да не ме облъчва синя светлина поне час преди лягане. Но проблемът със събужданията си остана. Всяка нощ се будех поне по 3-4 пъти, след което не успявам да заспя отново по 20-30-40 минути. Тези събуждания ми изяждах половината време за сън.

Както може да предположите, това започна да ми влияе много зле. По цял ден се чувствах като парцал и не можех да се справям оптимално в работата си. Приятелка ми препоръча да пробвам да пия мелатонин, който имаше известен ефект, но не особено силен.

Майка ми е редовен читател на този сайт, тъй като много се интересува от здравословен начин на живот и билкови рецепти и ми каза, че е видяла продукт за подобряване на съня и ми изпрати линк да го прочета за него.

Видях че освен мелатонин, в Сънотоп има и доста други съставки и продуктът беше на намаление, така че си казах, че нищо толкова няма да загубя, ако пробвам.

Честно да ви кажа, не съм очаквала, че ще има такъв ефект. Добавката има и успокояващ ефект, което може би помага много в моя случай, но вече си спя нормално и се чувствам пълноценна отново. При мен Сънотоп подейства много добре, надявам се и на вас да помогне.

Бъдете здрави!

Сънотоп SANOTOP
СЪНОТОП – за успокоение, дълбок и продължителен сън

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *