Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неуротоп – помага срещу пристъпи на епилепсия, при манийно депресивни разстройства

Медикаментът Неуротоп е предназначен за терапия на пациенти, страдащи от епилепсия. В това число на нейни форми, придружени манийно-депресивни разстройства, болезнена диабетна невропатия, централен безвкусен диабет, тригеминална и глософарингеапна невралгия, при мания. Притежава антидепресантен и антиконвулсивен ефект. Помага при неразположение и болка, при различни форми на пристъпи.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Неуротоп?

  • Ако имате алергия към активното вещество карбамазепин или трициклични антидепресанти, както и към някоя от помощните съставки в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако страдате от проблеми с ритъма на сърцето.
  • Ако страдате от тежки проблеми на черния дроб.
  • Ако функциите на костния ви мозък са нарушени.

Имайте пред вид, че медикаментът Неуротоп може да влоши състоянието ви при абсанси и моноклинични пристъпи. НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други медикаменти приемате, в това число и за такива, които се продават без рецепта. НЕ спирайте терапията с Неуротоп без консултация с лекуващия ви лекар. Избягвайте приема на алкохол докато трае лечението. Бременните и кърмещите жени, както и планиращите бременност НЕ трябва да се лекуват с Неуротоп. Консултирайте се задължително при необходимост. НЕ работете с машини и НЕ шофирайте докато се лекувате с Неуротоп.

Внимание! Медикаментът Неуротоп може да причини и нежелани странични реакции, някои от които са много тежки и изискват НЕЗАБАВНА консултация с лекуващия ви лекар. Запознайте се внимателно с тях. При поява на мисли за самоубийство или самонараняване – веднага потърсете лекарска помощ. Нежеланите реакции са описани подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на това лекарство.

Какви вещества съдържа медикаментът Неуротоп 200 mg?

Ккарбамазепин – 200 мг, е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още царевично нишесте, лактоза, талк, магнезиев стеарат, натриев нишестен гликолат, желатин.

Дозировка: Спазвайте абсолютно стриктно предписанията на лекуващия ви лекар. Обикновено терапията започва с 1 таблетка на ден, която постепенно се повишава до оптималната доза. Дозировката зависи както от възрастта и диагнозата, така и от състоянието ви. Това се определя само от лекар.

Неуротоп се приема с достатъчно течност след хранене или по време на храненето. Таблетките може предварително да се разтворят във водата. НЕ предозирайте приема на това лекарство!

Съхранение: Далече от достъпа на деца, далече от пряка слънчева светлина, при температура под 25 градуса. Следете кога изтича срокът на годност на лекарството!

Носител на разрешението за употреба и производител: G. L. Pharma GmbH – Австрия.

Средна цена в аптеките 7-8 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *