Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неотри MR – помага при исхемична болест на сърцето, при световъртеж, проблеми с равновесието и слуха

Медикаментът Неотри MR се назначава от кардиолозите за продължително лечение на пациенти, които страдат от исхемична болест на сърцето. А също така и за профилактика на пристъпи стенокардия. Прилага се както самостоятелно, така и в комбинация с други лекарствени средства. Неотри MR помага също така и при проблеми със слуха и равновесието, световъртеж, намален слух, шум в ушите поради исхемични причини.

Имайте пред вид, че указанията на лекуващия ви лекар може да не съвпадат с описанията в тази листовка.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Неотри MR?

  • Ако имате алергия към активното вещество триметазидин или към някоя от помощните съставки в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Не приемайте Неотри MR с цел овладяване на стенокардиен пристъп.
  • Не приемайте лекарството при първоначална терапия на нестабилна стенокардия.
  • Не приемайте лекарството при инфаркт на миокарда.
  • Не приемайте лекарство преди и в началото на хоспитализиране.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други медикаменти приемате, в това число и за такива, които се продават без рецепта в аптеките. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да се лекуват с Неотри MR, а при необходимост – само след лекарска консултация. Това лекарство не влияе негативно върху способността за шофиране и работа с машини.

Внимание! Медикаментът Неотри MR може да причини и нежелани странични ефекти. Запознайте се внимателно с тях преди лечението. Описани са подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на лекарството.

Какви вещества съдържа медикаментът Неотри MR с марката NEO BALKANIKA LTD?

Триметазидинов дихидрохлорид с латинското название trimetazidine dihydrochloride е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още магнезиев стеарат, повидон, натриев хлорид, целулозен ацетат, хипромелоза.

Дозировка: Спазвайте точно без отклонения предписанията на лекуващия ви лекар. Обичайната доза е по 1 таблетка сутрин и вечер с чаша вода по време на храненето. Таблетката трябва да се поглъща цяла – не се дъвче, не се разтрошава. НЕ спирайте лечението без консултация с лекуващия ви лекар.

Съхранение: Далече от достъпа на деца. Медикаментът Неотри MR нама специфични изисквания за начина на съхранение. Следете кога изтича срокът на годност на лекарството!

Носител на разрешението за употреба: НЕО БАЛКАНИКА ЕООД.

Производител, отговорен за освобождаване на партидите: МС ФАРМА АД.

Средна цена в аптеките на медикамента Неотри MR 15-16 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *