Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти. Билката Бабини зъби лекува дори тежки заболявания, действа на мъжете като виагра

От личен опит хора твърдят, че Трибулус терестис  видимо подмладява

Билката бабини зъби с латинското название Tribulus terrestris вирее почти навсякъде в България. Разпространена е също в Африка и Южна Европа. Според уверенията на хора, близки до съответните лаборатории, съдържанието на лечебните ѝ вещества в България е с най-висока концентрация. Това се обяснява с подходящата за растението надморска височина и температурните промени, които  повишават съдържанието на лечебните съставки.

Българската билка Бабини зъби е най-лековитаБългарската билка Бабини зъби е най-лековита

Пълзящото растение Трибулус терестрис е наистина изключителна билка. Няма да е пресилено да се каже, че това едногодишно растение е толкова богато на полезни за здравето вещества,  че  практически се явява панацея за всички болести. Tribulus terrestris има лечебни ефекти, поради факта, че съдържа много голямо количество стероидни гликозиди, които могат да се приемат в продължение на много години.

Трибулус терестрис – Бабините зъби, в народната медицина

Лекарствата на базата на пълзящия Трибулус се правят от всички части на растението – корени, листа, плодове. Тревата се прибира в периода на нейния цъфтеж и плододаване. От нея се приготвят чайове, отвари, настойки и екстракти.

За какви заболявания ефикасно помага билката Бабини зъби?

  • Намалява концентрацията на глюкозата (захарта) и липидите в кръвта;
  • Премахва излишния холестерол;
  • Укрепва имунната система;
  • Активира една от най-важните функции на имунитета – разпознаване на атипичните клетки;
  • Прави съня спокоен и дълъг;
  • Повишава чувствително тонуса и издръжливостта на тялото;
  • Отлична профилактика е срещу исхемична болест на сърцето и сърдечна недостатъчност;
  • Укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява мозъчната дейност;
  • Неутрализира депресията;
  • Лесно понижава кръвното налягане, което е важно при началните стадии на хипертония;
  • Възстановява депресирания черен дроб;
  • Подпомага борбата с инфекциозните заболявания.

Бабини зъби за мъжете

Тази билка се използва се за лечение на мъжката сексуална дисфункция, при повишено сексуално желание и при мъжко безплодие. Бабините зъби са естествен афродизиак и силно нехормонално лекарство за сексуално желание. Веднъж попаднала в мъжкото тяло, тя помага за производството на естествен тестостерон и повишава либидото, което е отговорно за потентността и плодовитостта. Води до активна подвижност на сперматозоидите и увеличаване на количеството на семенната течност. Естествено стимулира потентността и хармонизира сексуалния живот.

Като част от комплексен курс на лечение Tribulus ефективно противодейства на доброкачествената хиперплазия на простатата, на еректилната дисфункция и сперматореята.

Народни рецепти с билката Бабини зъби

Отвара срещу хипертония и атеросклероза. Вземете една супена лъжица ситно нарязана билка и я залейте с чаша гореща вода. Поставете на водна баня и оставете за 20-30 минути. Снемете отварата. Още гореща внимателно я филтрирайте и допълнете получения обем с преварена вода така, че да достигне до първоначалния си обем. Пие се на три приема през целия ден и преди хранене по 1/2 чаша.

Настойка от билката Tribulus за повишаване на мъжката потентност. Вечерта се взема една супена лъжица от суровината и се залива с 200 мл. вряща вода. Поставете сместа на водна баня за половин час, след което я оставете до сутринта. Прецежда се и се съхранява в хладилник. Приема се  20 минути преди хранене по 0,5 чаша 3-5 пъти на ден. Курсът на лечение е два месеца, след което направете почивка за 2 месеца и можете да повторите цикълът отново.

Чай от Бабини зъби за подобряване на физическата издръжливост. За да го приготвите, вземете една супена лъжица от билката, която изсипвате в термос и заливате с 1 чаша вряща вода. Полученият разтвор се затваря и кисне в продължение на около 4 часа. След като прецедите пийте по половин чаша преди закуска и вечер.

В мрежата хора с изключително сериозни здравословни проблеми споделят как са се излекували благодарение на билката Бабини зъби. Става дума за микроинсулти, сърдечно-съдови заболявания, упорито главоболие. Освен това помага при всевъзможни мускулни и ставни болки, при проблеми с черния дроб и бъбреците. Нормализира хормоните в организма. Дори се твърди, че подмладява с цели 10 -20 години. И тъй като от определена възраст нататък няма човек без някакъв здравословен проблем,  е добре да заложат на билката бабини зъби. Това съвсем не означава да се не консултирате с лекар за здравословните си проблеми.

Под различни форми билката Бабини зъби се продава и в аптеките, в това число и във филтърни пакетчета.

Източник: dzen.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *