ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Запарката от ябълкови обелки е много полезна за повишаване на имунитета

За повишаване на защитните сили на организма е много полезна запарката от ябълкови обелки, кората на една едра ябълка и няколко ябълкови семки се заливат с една чаена чаша кипяща вода и се оставят да престоят цяла нощ. На сутринта течността се прецежда и се изпива преди закуска.

За повишаване на имунитета 400 г обелен чесън се счуква на фина кашица и се смесва със сока на 24 лимона, сместа се налива в буркан чието гърло се завързва с марля, преди употреба елексирът се разклаща, от него всеки ден се приема по една чаена лъжичка 3 разтворена в една чаша преварена вода.

Смесват се 3 части черен чай, 2 части надробени шипкови плодове и 1 част листа от маточина, от сместа се взема по една пълна чаена лъжица, запарва се с една чаена чаша гореща вода и се оставя да престои 10 минути. Пият се по две чаши дневно, този чай се препоръчва при намален имунитет и след тежки заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *