Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитан метод на лечение на язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника

При обостряне или при кървяща язва съществува изпитат метод на лечение със сурови яйчни белтъци. Всяка сутрин на гладно един или два часа преди ядене се изпиват по един или два яйчни белтъка грижливо отделени от жълтъците. Вечер преди лягане процедурата се повтаря. Курсът на лечение продължава една седмица, след този срок при спазване на съответна диета: изключват се лютите, киселите, силените, пушените и пържените храни, алкохолът, никотинът. Язвата обикновено престава да създава проблеми. За лечението трябва да се използват абсолютно пресни яйца. Язвата се лекува и със сок от прясно зеле. Язвата която съдържа витамин U подпомагащ регенерацията на тъканите, приема се по една четвърт прясно изцеден сок като постепенно количеството се увеличава до една чаша. Курсът на лечение трае един или два месеца.

Традиционно средство за лечение на гастрит и язва е сокът от сурови картофи. Най разпространената рецепта е следната: грижливо измитите картофи се настъргват на ренде заедно с люспата и сокът им се изцежда. Пие се 3 пъти дневно по една четвърт чаена чаша 30 минути преди ядене като дозата постепенно се увеличава до две трети чаена чаша. Сокът трябва да е прясно приготвен. Преди употреба се разклаща. Не е желателно да има утайка. Курсът на лечение трае от 4 до 6 седмици. При язва на стомаха или дванадесетопръстника трае 7 до 8 седмици. Ако няма възможност сока да се приготвя и да се взема 3 пъти дневно, задължително е това да се прави поне 3 или 4 пъти дневно. Добре е всяка година да се провиждат профилактични курсове през периода от октомври до февруари.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *