Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Преподобна Стойна, лечителката: Третият български дар за света ще бъде ДУХЪТ

На 9 септември се навършват 140 години от рождението на преподобна Стойна.

Често улисани в ежедневните си борби и битови грижи не осъзнаваме на каква Земя имаме късмета да живеем. Пълна е със свещени лековити места, с лековити извори. И с удивителни феномени. Закъсали със здравето хора, обиколили знайни и незнайни лекари, като последна надежда за спасение си спомнят и търсят спасение именно на такива места, при такива феномени.

Ванга приживе беше призната и получи оценката на хората. Няколко поколения българи сега я откриха или тепърва я преоткриват Преподобна Стойна. И най-важното – намират спасение. Трябва да благодарим на такива отдатени автори като Неда Антонова и Румен Леонидов, които ни отвориха очите за невероятните способности няа Преподобна Стойна, за хората, които е излекувала чрез вярата в Бога и в нейния небесен покровител и учител Св. Георги.

Цръквата Св. Георги в село Златолист
Църквата Свети Георги в село Златолист

И сега потокът от вярващи, които я наричат светица, макар и да не е канонизирана официално, не секва. А не секва, защото тя и от небето върши чудеса за дошлите в църквата, където е живяла. Художникът Пламен Капитански, който рисува образа на Преподобна Стойна, свидетелства за чудесата, които се случват благодарение на нея. Бездетни се сдобиват с рожба, на други им се отключва неочаквана дарба. Самият художник има истинско мистично преживяване в миниатюрната стаичка на църквата,             в която е живала Преподобната.

А Румен Леонидов разказва, че Преподобната дори е можела да левитирала.

Лекувала е с билки, отвари, вода треви. Но най-много с вдъхновените си молитви. От Небето ѝ се казвало: Душите на хората лекувай. Товага и телата им ще оздравеят. Един важен урок, който трябва да помним всички – очевидно не може да оздравееш от болестта, която те мъчи,  ако не се постараеш да излекуваш първо душата си.

Преподобна Стойна е била и пророчица. Предсказала е точната дата на смъртта си. Погрижила се е да извика жена, която да запише предсказанията ѝ само няколко дни преди се пресели в другия свят.

Видяла е целия ни сегашен морален упадък

Описала го е, сакаш в момента е жива и вижда всичко това. Нека не забравяме, че е починала през декември на далечната 1933 г. Разделението и омразата в народа, за които са виновни политикантите. Старци и деца ще умират без лечение, глад ще има. Но сега много внимавайте и запомнете:

Преподобна Стойта казва (разбира се, със свои думи), че много от българите, които емигрираха в чужбина, са били изпратени там, за да се опазят за идващото ново време. Ще се върнат в България. В страната ще има само чифлици, няма да има градове. „Децата ще са повече от звездите“.

Те ще са носителите на третия български дар за света – ДУХЪТ, разказва Румен Леонидов.

Стоилка Арсова е жената, която събира всичката обратна информация на благодарните за изцелението и спасението си поклоници, дошли да се помолят за помощ на Преподобна Стойна. Тя се надява, че всички тези хора, преживели истински чудеса, ще застанат с имената си, за да бъде Преподобна Стойна официално канонизирана от църквата.

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 6 до “Преподобна Стойна, лечителката: Третият български дар за света ще бъде ДУХЪТ

  1. Павлина Евтимова-Атанасова каза:

    Домът в, който е живяла последните си години е много зареждащо място. От там си тръгваш смирен, пречистен и зареден с положителни мисли.

  2. Емилия Иванова каза:

    Ко
    Ко малка се чувствам като чета за тази светица Искам да отида там,където е била,да почувствам духа на тази велика жена Къде се намира с.Златолист ? Винаги ли е отворена църквата?

    • Апостол каза:

      Пътя от Гоце Делчев за Петрич точно преди село Катунци в дясно,има табела с.Златолист

    • Пламен каза:

      Най-святото място в България, толкова силна енергия и вяра, никъде другаде не видях!!! Тя Преподобна Стойничка е там и винаги помага, аз съм свидетел на много чядеса. Да се слави името и, да се помни делото и.!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *