Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Активни процеси през август: Влиянието на Луната върху човешкото здраве

От статията ще научите за дейността на Луната и нейното влияние върху здравето в малко по-различен, по-прост и по-разбираем формат

Луната

През втората половина на август се очаква повишаване на геофизичната активност: 15, 16, 26, 29–31. В тези дни балансът е нарушен, засилват се негативните космически влияния, които отключват разрушителни процеси. Кръвното налягане се променя рязко, настроението става нестабилно, заболяванията се влошават (или скритите стават очевидни).

15 август – Луната е в квадрат/опозиция Лъв с Юпитер в Телец

Повишава се рискът от инфекциозни болести, активират се нелекуваните заболявания, възможни са рецидиви. Влошават се проблемите със зъбите (особено в долната челюст) и хроничните базални процеси (кисти и грануломи). Болестите, свързани със съдовата система, се увеличават, възможно е да се повиши тахикардията и да се усети по-изразена аритмия. Хората, страдащи от сърдечни заболявания, могат да получат замаяност, слабост, треперене на крайниците и повишено изпотяване.

16 август – новолуние в Лъв, квадрат на Луната в Лъв и Уран в Телец

Повишена раздразнителност, податливост на тялото към всяка намеса. Затова операциите са нежелателни. Прекомерната импулсивност провокира заболявания от неврогенен характер. Хората, които имат проблеми с кръвното налягане, напротив, чувстват се слаби. Хормоналните смущения водят до повишаване нивата на захарта, до недостатъчно производство на хормони на щитовидната жлеза. Чувството за самосъхранение е притъпено, което увеличава риска от нараняване.

19 август- опозиция на Луната във Везни и Нептун в Риби

Повишава се чувствителността към лекарства, могат да се появят алергични реакции, особено към продукти, съдържащи алкохол. Остри гастрити, стомашни язви, синдром на раздразнените черва. Препоръчва се да се пие повече чиста вода, да се изключат газираните напитки и внимателно да се следи съвместимостта на използваните продукти. Възможно е натравяне. Не е желателно да се претоварват червата и отделителната система. В този ден обострянето на болестите може да бъде и следствие от стрес.

23 август- първата четвърт на луната

Отрицателното влияние на Венера, Юпитер и Уран върху Луната може да провокира увеличаване на хроничните и заболявания на пикочно-половата система. Нелекуваните заболявания в тази област ще напомнят за себе си. Дезинфекцията на ръцете, хигиенните процедури са особено важни през този ден. Очакват се промени в атмосферното налягане, които са свързани и с промени в настроението. Много е важно да наблюдавате емоциите. Вечер нервността и дори агресивността се увеличават.

26 август – квадрат на Луната в Стрелец с Нептун в Риби и Марс в Дева

Струва си да бъдете изключително внимателни към всякакви заболявания, много болести сега се срещат в латентна форма. Вероятно е да се постави неправилна диагноза, затова резултатите от изследванията трябва да бъдат проверени повторно. Възможно е да има проблеми, свързани с лимфната система, обостряне на дерматити и други кожни заболявания.

29 август- опозицията на Луната в Козирог с Венера в Лъв, квадрат на Луната в Козирог с Юпитер в Телец

Увеличава се вероятността от настинки, сърдечно-съдови заболявания и нарушения в опорно-двигателния апарат. Възможно е обостряне на артрит и артроза, болки в костите и ставите. Неправилното хранене е по-вероятно да причини запек, отколкото диария. За решаване на проблемите се препоръчва да се пият повече течности, особено чай от билки, които растат във вашия регион.

30 август – съвпад на Луната и Сатурн в Риби

В този ден не трябва да се увличате с прекомерен прием на течности и е по-добре да откажете напълно алкохола. Възможно подуване, крампи на долните крайници. Емоционалният фон е много нестабилен, страховете и фобиите се засилват. Чувствителните хора могат да получат главоболие и гадене. Необходимо е да се намали натоварването на краката. Не е желателно да премахвате мазоли, да правите педикюр.

31 август – пълнолуние в Риби

Имунитетът е намален, поради това тялото е по-податливо на негативни влияния. В никакъв случай не трябва да се самолекувате, има вероятност от отравяне с лекарства. Възможно нарушение на ендокринната система. Могат да се засилят дерматози и заболявания, провокирани от неправилна циркулация на лимфата. Препоръчително е да се избягват всякакви травматични ефекти върху тялото – кръвта се съсирва по-бавно, а раните зарастват лошо.

Източник: ayzdorov.ru

спонди гард гел
Новият СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *