Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Марияна: АЛКОГАРД помогна на мъжа ми да откаже пиенето

Марияна споделя как съпругът й се е спасил от редовното пиене, благодарение на АЛКОГАРД

алкогард алкохолизъм

Привет, читатели на lekuva.net. Бих искала да ви разкажа как съпругът ми успя да пребори нуждата да пие всеки ден с тази хранителна добавка.

С мъжа ми живеем в село Калипетрово, близо до Силистра. Чуден район с много плодородна почва и красиви гледки. В нашия край варенето на домашна ракия си е традиция и много хора го правят.

Мъжът ми се пенсионира преди 4 години, опита се да си намери друга работа, защото пенсията не стига, но не успя, тъй като искаше да работи някъде като охрана, но има проблеми с краката. Така започна да му остава много свободно време.

Гледаше да се занимава с градината, и т.н., но започна да си прави и ракия, когато е сезонът. Може би от скука започна да си пийва по малко на всяко ядене. Нищо притеснително, много хора на неговата възраст го правят.

Проблемът започна, когато взе да излиза с местните пияници. Фактът, че остана без работа, много му ограничи социалните контакти и се чувстваше самотен. Явно за това започна да пие с тях.

Започна да се прибира по-късно и по-късно. И то все по-пиян и все по-пиян. Нещата стигнаха дотам, че започнах да се притеснявам и то много. Няма по-страшно от алкохолизма, знам го от личен опит, защото чичо ми бе алкохолик и си прохаби живота в пиене.

Опитах се да говоря с него. Той е много земен и разбран човек. Осъзнаваше, че това е лошо и ще доведе до проблеми. Съгласяваше се, че няма да излиза да пие вече, но все не успяваше да си спази обещанието.

Тогава аз реших да взема нещата в свои ръце. Разстърсих се из интернет и подпаднах на АЛКОГАРД. Поръчах една опаковка и започнах да му я сипвам в храната за вечеря, точно преди да излезе да пие.

Изведнъж забелязах, че започна да се прибира по-рано и да се оплаква, че му е лошо. Веднага разбрах, че добавката действа, защото така ми казаха по телефона, че работи тя, когато я поръчвах.

Заръчах и втора опаковка, и трета, и мъжа ми започна значително по-рядко за излиза да пие. Вярвам, че АЛКОГАРД работи и има ефект. Препоръчвам да опитате!

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *