Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билката Змийско мляко ще ви избави от болките в жлъчката. Рецептата, която ме спаси от мъките

Творецът очевидно се е погрижил за всичко, свързано със здравето на човека. Мъдра е българската поговорка: „За всяка болка си има билка“. За болките в жлъчката също.  

И не става дума за някакъв екзотичен корен или плод или листа от далечни земи. В България са малко местата, където тя да не расте.

Лично на „гърба“ си съм изпробвала народна рецепта с билката Змийско мляко при болки в жлъчката. Тези болки може да са с различен произход – например – камъни в жлъчния мехур. При мен специално, заради диагнозата Хашимото на щитовидната ми жлеза, жлъчният мехур ми е прегънат. Има големи периоди, в които това не ми причинява някакви неразположения. И обратното – силни болки, които те карат без отлагане да вземеш мерки. В мрежата има много рецепти за различни терапии със змийско мляко. Най-вече със суха дрога. Аз ще ви кажа моята – разбира се не съм я измислила аз, отвориха ми очите за нея препатили съседи.

Така изглежда свежата билка Змийско мляко

Преди да предприемете приемането на билката разгледайте илюстрациите на  Змийското мляко в мрежата – така ще се ориентирате по-лесно. Листата  ѝ са разположени като на акацията. През цялото време, за разлика от сухата билка, тук става дума за свежа. А причината – в малкото си дворчето имам Змийско мляко, което се чувства добре и расте на цели полянки. Пък и така ми споделиха рецептата, така съм я пила – със свежа билка.

А ето и рецептата:

2 средно големи стръка от Змийско мляко измити от прахоляка, се слагат в 250 мл. студена вода на котлона. В момента, в който сместа заври, билката се маха от огъня, похлупва се и се оставя да кисне 30 минути. След това стръкчетата се изваждат. Това количество се изпива на гладно на два пъти за един ден – сутрин и вечер. Нагарча поносимо.

Тук най-измъчените от жлъчни проблеми са правили пълен курс от 15 дни от горната рецепта. НЕ забравяйте – никога по-продължително от 15 дни. След 15-дневна терапия една от жените сподели: ям всичко –  никакви проблеми. Аз си признавам – 15 дни никога не съм я правила. Най-много 4-5 дни. А причината: като ми мине – просто забравям.

И още едно допълнение: изпитата на гладно отвара лекува жлъчката и някои по-леки проблеми на черния дроб. А ето личният ми опит извън споделената рецепта: Когато съм съгрешила с някакво ядене, например след агнешко, задължително жлъчката ме преболява, тогава съм я пила извън указанията и непосредствено след храненето. Повярвайте! Облекчението настъпва само след няколко минути!

Иначе тази удивителна билка се използва за лечение на още много други проблеми, например на кокоши тръни, друг вид брадавици, петна чрез туширане на съответните места с оранжевия ѝ сок.

Внимание! Змийското мляко е и токсично. Така че не пришпорвайте лечението си с по-големи количества от посочената доза. И още нещо много важно – пазете се да не ви пръсне оранжевото мляко в очите. Много е опасно. Имаме такъв случай с едно момче наблизо, на което му се случи точно това, докато почиствал като плевел тази удивителна билка и стигна чак до болница.

Сподели: Елена Ангелова

куркума капсули
Куркума капсули – царица на лечебните подправки!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *