Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РОЗАЛГИН ИЗИ вагинален разтвор – помага при възпаления, успокоява болката

Медикаментът РОЗАЛГИН ИЗИ действа болкоуспокояващо и противовъзпалително. Активното вещество в него е бензидаминов хидрохлорид, който при локално третиране прониква добре в кожата и лигавицата, благодарение на което състоянието на възпалените тъкани се подобрява.

Розалгин ИЗИ, вагинален разтвор

РОЗАЛГИН ИЗИ се продава без рецепта в аптеките. Помага при цервиковагинит с различен причинител и вулвовагинит, както и при характерните след лъчетерапия и химиотерапия вторични състояния. Използва се също така при причинена от Gardnerella vaginalis бактериална вагиноза, за профилактика при гинекологични операции. А също и за поддържане на хигиената след раждане.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента РОЗАЛГИН ИЗИ?

  • Ако имате алергия към активното вещество в това лекарство или към някоя от помощните съставки в него (вижте ги подробно описани по-долу).
  • До алергична реакция може да се достигне при продължително третиране с препарати за външна терапия. Спрете използването на РОЗАЛГИН ИЗИ при такава ситуация.
  • Ако не почувствате промяна скоро след използването на лекарството, консултирайте се с лекар.

Предупреждение! И това лекарство може да причини нежелани странични реакции. Ако това се случи при вас, консултирайте се с лекуващия ви лекар.

Медикаментът РОЗАЛГИН ИЗИ не пречи на шофирането и на работата с машини, не си взаимодейства с други лекарства.

Какви вещества съдържа медикаментът РОЗАЛГИН ИЗИ?

Бензидаминов хидрохлорид – 100 мг в 100 мл, е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още динатриев едетат, бензалкониев хлорид, полисорбат 20, пречистена вода, розово масло, етанол.

Начин на приложение на медикамента РОЗАЛГИН ИЗИ: Спазвайте точно указанията на лекуващия ви лекар. При бактериална вагиноза дозата е в продължение на седмица по две вагинални промивки дневно.

В листовката на медикамента стъпка по стъпка е описан начинът на използването на медикамента. Прочете и спазвайте последователността.

Съхранение: Далече от достъпа на деца. Други специфични изисквания за съхранение медикаментът няма.

Носител на разрешението за употреба: Анджелини Фарма България ЕООД.

Производител: A.C.R.A.F. S.p.A. – Италия.

Средна цена в аптеките 25-26 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *