Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Глобал Хелт Дерматил: Най-доброто за кожата в един крем

Какво представлява Глобал Хелт Дерматил и защо е ефективен против сърбежи, екземи, дерматити и кожни раздразнения?

глобал хелт дерматил при сърбежи по кожата
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Новият продукт Глобал Хелт Дерматил представлява крем против кожни раздразнения от всякакъв тип. Неговата универсалност и силно действие са в резултат на комбинацията от съставки, които съдържа. В балсама преобладават основно природни продукти с доказани положителени ефекти върху кожата, а именно: перуански балсам, пчелен восък, екстракт от лайка, Ланолин, Д-пантенол, витамин Е и цинков оксид.

7-те съставки в продукта го правят един от най-богатите откъм съдържание кремове на пазара. Освен, че са много, те са специфично подбрани за бързо облекчение и максимален ефект. Балсамът действа противовъзпалително, ускорява заздравяването, овлажнява кожата в дълбочина, предпазва я от влиянието на околната среда, прави я по-мека, еластична и гладка.

В тази статия ще разберете с подробности какво прави този балсам толкова ефективен и при какви кожни проблеми може да ви помогне.

 

При какви състояния помага Глобал Хелт Дерматил?

 

Кремът има широк спектър на действие. Той може да се използва за лечение на:

Помага при всякакъв вид сърбежи и раздразнения – от екземи, дерматити, атопична кожа и старчески сърбежи до ухапвания от насекоми. Продуктът притежава силни противовъзпалителни и антисептични свойства, като същевременно успокоява кожата и подобрява кръвообращението.

Влияе благоприятно при зряла, напукана и суха кожа. Дерматил има дълбоко хидратиращ ефект и кара кожата да зараства по-бързо, като възстановява увредените клетки и тъкани и я предпазва от нови протривания, напуквания и изсушаване.

Помага при слънчеви и термични изгаряния, ожулвания и драскотини. Балсамът стимулира възстановяването на кожата, като подпомага синтеза на белтъчини, подобрява кръвообращението на засегнатото място, хидратира кожата и създава защитна бариера, която я предпазва от вредните ефекти на околната среда и слънчевите лъчи.

Лекува бебешки подсичания. Цинковият оксид и витамин Е се използват във всеки крем за бебешки подсичания. Те карат раздразнението бързо да отшуми и не са вредни за детската кожа.

Влияе благоприятно при акне. Цинковият оксид се използва в слънцезащитни продукти, но ползите му не се изчерпват дотам. Дерматолозите го считат за една от най-надеждните съставки за лечение на акне.

 

Как действа всяка от съставките в Глобал Хелт Дерматил?

 

1. Перуански балсам:

Този природен продукт има мощни антибактериални, антисептични и противовъзпалителни свойства, които помагат при лечението на обриви, алергии, кожни инфекции, охлузвания и драскотини. Той премахва токсините и бактериите от засегнатата зона и подпомага по-бързото зарастване на кожата. Перуанският балсам е универсален, защото също така подхранва кожата и овлажнява в дълбочина. Той задържа влагата и е много ефективен при сухота, грапавост и напукване.

2. Цинков оксид:

Той се използва заради многото доказани ползи за кожата, които носи. Цинковият оксид помага за минимизиране на раздразненията по кожата, подпомага заздравяването на рани, запазва влагата и предпазва кожата от въздействието на UV лъчите. Тази съставка е често използвана в продукти против акне, тъй като има антибактериални свойства, но също така подпомага за по-бързото зарастване на кожата и намалява видимото зачервяване.

3. Ланолин:

Ланолинът представлява естествен овлажняващ агент, който се извлича от овча вълна. Той се използва в широк спектър от продукти за грижа за кожата, от кремове за очи до бебешко олио и мехлеми за хемороиди. Той е силно хидратиращо средство, което е идеално за суха, напукана и раздразнена кожа. Често се препоръчва за кърмачки, чийто зърна се разраняват и раздразват от кърменето.

4. Д-пантенол:

Д-пантенолът е хранително вещество от семейството на витамин B, което помага за редуциране на вредата от оксидативния стрес върху кожата. Той е полезен при зачервяване и грапавост. Пантотеновата киселина работи за поддържане на здравината на външната бариера на кожата, подхранва кожните клетки с хранителни вещества и предпазва епидермиса от токсините в околната среда.

5. Пчелен восък:

Това е естествен продукт, който се използва от векове. При нанасяне върху кожата той намалява възпалението и успокоява намазаната област. Това вещество е особено ефективно за успокояване на сърбежи. Също така хидратира кожата и я прави по-мека и еластична.

6. Екстракт от лайка:

Лайката е добре позната с множеството си полезни свойства. Растението се използва за облекчаване на кожни проблеми от хилядолетия. Екстрактът съдържа апигенин (антикосидант), който намалява възпалението и зачервяването на кожата, което го прави чудесен за обриви, ухапвания и изгаряния. Лайката също така помага при екзема и акне, стимулира заздравяването на кожата и намалява хиперпигментацията, бръчките и други признаци на стареене.

7. Витамин E:

Витамин Е често се среща в лосиони за лице и тяло поради своите силни овлажняващи свойства. Той укрепва бариерата на кожата и задържа влагата вътре. Много изследвания доказват, че витамин Е успокоява симптомите на екзема, действа антиоксидантно, предпазва кожата от увреждане от слънцето и помага за заздравяване на рани и раздразнения.

 

Как действа Глобал Хелт Дерматил при намазване?

 

Както споменахме по-горе, съставките в балсама са специфично подбрани за постигане на най-бързо и силно действие. Той е предназначен да носи облекчение на сърбежите, раздразненията и екземите още от първото намазване.

В отзивите си наши клиенти казват, че още на първия ден от използването на крема са усетили значително подобрение при алергични дерматити и различни видове екземи. Също така хората споделят, че продуктът е много добър за лечение на старчески дерматити и исушаване на кожата при хора на 80-90 годишна възраст.

Балсамът трябва да се маже по 2-3 пъти на ден, като се втрива леко в кожата. Той не оставя следи след употреба и не цапа дрехите, ако се изчака малко време, за да попие добре в кожата.

Източници: https://www.allure.com; https://www.babobotanicals.com; https://www.beehappy.com.au; https://www.xtend-life.com; https://thedermreview.com; https://www.verywellhealth.com; https://www.byrdie.com

Глобал Хелт Дерматил
Глобал Хелт Дерматил – помага при сърбежи, екземи, напукване, сухота, дерматити и раздразнения на кожата

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *